Nie jesteś zalogowany.
Wczoraj byłem na tym filmie i powiem, ze bije 1 część na głowe efekty specialne, pojedynki i chumor na najwyszym poziomie :d teraz tylko czekać aż wyjdzie na DVD i kupić film się zajebiście ogląda i życze wszystkim fanom TF miłego ogladania a po obejżeniu zapraszam na dyskusie
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
Luffy_19 napisał:Wczoraj byłem na tym filmie i powiem, ze bije 1 część na głowe efekty specialne, pojedynki i chumor na najwyszym poziomie :d teraz tylko czekać aż wyjdzie na DVD i kupić film się zajebiście ogląda i życze wszystkim fanom TF miłego ogladania a po obejżeniu zapraszam na dyskusie
Taa
Tośmy podyskutowali
Ja czekam na wersję Blu... Nie mam ochoty iść do kina, bo pada deszcz, a żebym to już dostał prawko, to bym sobie pojechał (PWPW, jak ja Was nie lubię).
Chumor na 100% lepszy niż w pierwszej części.
Chyba byliśmy na dwóch róznych filmach. Kolejne rozczarowanie w tym roku jak po Terminatorze. Jedynka o wiele wiele lepsza:)
Film roku w tej kategori to poki co Star trek
Jednynie walka w lesie byla spoko i jak Optimus ubral nowe częsci, bo to jak rozwalili Devastatora to szkoda gadac...
Ostatnio edytowany przez ODIN (2009-06-24 16:46:50)
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Film roku w tej kategori to poki co Star trek
śmiech na sali xD ten film był tak nudny że żałuje tych 17zł za bilet, nawet doborowe towarzystwo i % nie pomogły
A na transformersy idę jutro... chciałem wczoraj, wszystko zarezerwowane, tak samo dziś
Nie mam ochoty iść do kina, bo pada deszcz, a żebym to już dostał prawko, to bym sobie pojechał
niema jak CinemaCity 5 minut drogi z buta od domu
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-06-24 16:57:03)
Dala mnie rewelacyjny byłem w kinie i poszedł bym jeszcze raz:) Lepszy od jedynki!
niema jak CinemaCity 5 minut drogi z buta od domu smile_big
Ja mam do jednego z 4 km, ale w nim to będzie pewnie za 2 miesiące. A do CinemaCity mam z 40 km, więc... sam wiesz. Mógłbym iść na przystanek i jechać autobusem czy tam busem. Ale leje jak jasna cholera (teraz przestało, ale to nie zmienia faktu). Witamy na zadupiu
PS: Jakbym był u ojca to bym do Gliwic miał niedaleko... tzn 14 km
Gdyby film był gwarantowanym hitem, to bym się pofatygował... Ale wiele opinii jest na minus, więc czekamy na blu
Luk4S
Film ma minusy OMG.
Zajebisty, i uważam że jest hitem.
Zdziwiłem się , fabuła była 100 razy lepsza od pierwszej części :]
W dodatku była dobra..
ファンのファンのために
Dobry choć nie polecam pić browca przed seansem, tym bardziej coli w trakcie. ponad 2 godziny filmu, sala zaje&ana (pokaz przedpremierowy) zero kilmy i człowiek sie na filmie nie skupi... a film dobry, szkoda ze nie ma w polszy wersji Imax.. Która jest rozszerzona..
Byłem w kinie, film zobaczyłem
nawet miał parę momentów spokojnych reszta to sama akcja może czasami było to przedobrzone ale ogólnie film super
ODIN napisał:Film roku w tej kategori to poki co Star trek
śmiech na sali xD ten film był tak nudny że żałuje tych 17zł za bilet, nawet doborowe towarzystwo i % nie pomogły
A na transformersy idę jutro... chciałem wczoraj, wszystko zarezerwowane, tak samo dziśLuk4S napisał:Nie mam ochoty iść do kina, bo pada deszcz, a żebym to już dostał prawko, to bym sobie pojechał
niema jak CinemaCity 5 minut drogi z buta od domu
Zobacz sobie średnią ocen Star Treka na pierwszej lepszej stronie...np.:imdb
Zobacz sobie średnią ocen Star Treka na pierwszej lepszej stronie...np.:imdb
na imdb ma taką samą ocenę jak jedynka transformersów, czyli 7,5... Co chyba z niego hitu nie czyni. Dragon Ball Evolution ma 3,3
Za to Star Trek ma 8,4 a imdb to chyba najbardziej wiarygodny serwis.
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-06-24 18:26:10)
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-06-24 18:47:15)
ファンのファンのために
Nie chciałbym nikogo urazić cytując klasyka: "Opinions are like assholes... everyone has one... and is often full of shit...". T2 może dla jednych błyszczeć przez pryzmat efektów a dla innych blask ten będzie przyćmiewał inne istotniejsze aspekty. Chyba w dyskusji chodziło o subiektywne opinie a nie ich generalizację w postaci oceny danego portalu.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
To nie portal ocenia tylko ludzie. Star Treka ocenilo ponad 40 tys osob i ma tak wysoką średnią. Transformery póki co ponad 7tys
Ja tam pieprze opinie innych, każdy ma inne gusta. Imdb może mnie pocałować w D, czasem oglądam film który jest według mnie zajebisty, a na imdb ocena koło 3 więc...
TF nie oglądałem bo fundusze nie pozwalają, ale jak będzie z lektorem to chętnie zassam bo jedynka bardzo mi sie podobała. A co do Star Treka w porównaniu do innych star treków to jest super, ale jakoś wielce mnie nie urzekł.
Nie chwale sie tym, ze pisze poprawnie po polsku.
Nie uzywam polskich znakow, bo to pedalskie - prawdziwi mezczyzni nie musza malowac ogonkow.
To nie portal ocenia tylko ludzie. Star Treka ocenilo ponad 40 tys osob i ma tak wysoką średnią. Transformery póki co ponad 7tys
"Ocena portalu" to miał być pewien skrót myślowy o czym świadczy poprzedzające go wyrażenie "ich generalizacja" (jak byś nie wiedział zaimek dzierżawczy "ich" odnosił się do subiektywnych opinii).
Ostatnio edytowany przez jinjej (2009-06-24 19:03:13)
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Film był Zajebisty i przy pierwszej lepszej okazi pujde jeszcze raz ;d
a tak po zatym to film dopiero weszedł do kin więc porównywanie go z jakimś innymi filmami to jak na razie przesada
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
Film był Zajebisty i przy pierwszej lepszej okazi pujde jeszcze raz ;d
a tak po zatym to film dopiero weszedł do kin więc porównywanie go z jakimś innymi filmami to jak na razie przesada
To idź. Ja wolę Blu, skoro taki super to poczekać mnie na zbawi
Jak wyszedł to można porównywać
też pujde jeszcze raz
wiem że tak się pisze
Ostatnio edytowany przez ODIN (2009-06-24 21:10:20)
A idźcie i 10 razy oglądajcie Za 20 zł
Chłopaki, chyba się pisze pójdę. A nie pujde...
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-06-24 21:09:39)