Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Ja się piszę na csa i starcrafta... jakby co ;d
Weteran666 na Bn jest lag :O
Nie ma żadnych lagów.
Można grać na europie albo NTC(netcraft)
Jeżeli są chętni to pisać zaraz coś się umówi
(mowa tu o StarCraft)
Szczerze gry 1/1 raczej nie wchodzą w rachubę z moim wykonaniem vs z kim z ansi.
Dlatego owak pogra się 2/2 czy tam 3/3...
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-06-18 15:00:53)
ファンのファンのために
Dlaczego? W wc3 można 1v1 Taki tureniej ANSI można zrobić ;] W ostateczności można pograć 4fun FFA A żeby grać na BN(battle.net) trzeba mieć orginalnego wc3, a server eurobattle.net to jest piracki gdzie ping 1k średnio, więc najlepiej grać na GArea I najlepiej teraz zróbmy zbiór osób, co by były chętne na wc3, a później to obgadać na jakimś czacie/ircu.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-06-18 15:49:15)
@czołgi jest lag permanentny wbudowany silnik gry ping 250 dla "wyrównania" szans aby nie można microwac ;/
Weteran666 wbudowany silnik gry ping :O.
Niema żadnego Laga !.
Jeżeli chodzi ci o opóźnienie 0.5 reakcji to jest barszcz, na bnecie gra miliony graczy i nikt nie narzeka.. i każdy jakoś micrował...
Teraz są launchery które powodują że grasz jak na Lanie..
KieR Siedziałeś w w3 i nie znasz NetCrafta :O...
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-06-18 18:33:39)
ファンのファンのために
ja się pisze na CS:S i (jak znajdę, co będzie trudne) wc3
ja się pisze na CS:S i (jak znajdę, co będzie trudne) wc3
CSS rządzi, tak samo jak 1.6
kiedyś się grało w klanie i było się na PGA nawet (CSS był tylko raz :/)
To były czas, jak jeszcze TM^clan istniał
~Czolgi w wc3 nie ma czegoś takiego jak netcraft I to samo ~Weteran666 w Starcrafcie mnie ma mira w ogóle w porównaniu z wc3, w sc tylko macro masz dobre i wygrywasz ;] Weteran666, ty grywasz w wc3? Jak tak może byśmy sobie zagrali bo3 albo bo5
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-06-18 19:46:07)
Ja dopisuję się do listy jeśli chodzi W3, tylko mam 2 pytanie.
- Gramy w podstawę czy dodatek?
- Mam kopie w formacie ISO oryginału i mam pytanie bo jak odpalam to w deamonie to niestety mam komunikat nie ma płyty w napędzie. Spotkał się ktoś z tym problemem, bo inne gry bez problemu śmigają w ten sposób od Blizzarda jak Starcraft czy Diablo I i II itd? Czy też muszę skorzystać w najbliższym czasie z dożywotniej gwarancji w końcu na nie? Bo długo mi już nie pociągną.
W SC też mogę zagrać, ale nie grałem wcześniej na BN w niego, dużo się różni od single.
wc3, oczywiście dotatek + Najnowszy patch, a może spróbuj cracka skopiować ^.^
KieR
W sc nie wystarcza mieć dobre micro..
Bardzo i to bardzo ważne jest Macro....
A NetCraft To jest server. :]
ファンのファンのために
A ja zapraszam do gry w heroska 3
jak znajdą się chętni, to zorganizuje się meczyk na XL
a co do innych: w CS i inne fps nie umiem grać, SC i WC mi nie przypadły do gustu, w Diablo II już 3 latka nie pocinałem.
Hmm ale wszelkie inne rts mile widziane
W tekkena z chęcią bym pograł
więc czekam na chętnych do Heroes III
Ostatnio edytowany przez KRX88zetox (2009-06-18 20:23:15)
Piszę się na warcrafta, ale najlepiej roc, bo w ft za dużo bajerów i się człowiek gubi ;p
Ja tu tak nieśmiało sobie pozwolę zauważyć, że już dość mocno offtopujecie w tym kierunku:http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=231580&p=1, grając jednocześnie moderacji na nosie.
P.S. Jakby czasami ktoś tutaj wpadł na pomysł, żeby zagrać w DOTA'ę pod W3 to piszę się na to "ryncami i nogami".
Ja tu tak nieśmiało sobie pozwolę zauważyć, że już dość mocno offtopujecie w tym kierunku:http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=231580&p=1, grając jednocześnie moderacji na nosie.
P.S. Jakby czasami ktoś tutaj wpadł na pomysł, żeby zagrać w DOTA'ę pod W3 to piszę się na to "ryncami i nogami".
A popatrz, nawet nie pamiętałem, że był taki topik To tam się teraz zgadujcie, w co chcecie pograć, a potem, jeśli będzie więcej chętnych na daną grę, załóżcie topiki na kształt "Wormsy z forumowiczami" (tylko bez mnożenia topików do każdej gry, może typami, np. strzelanki i rts-y). Teraz wracamy do ogólnej tematyki e-sportów, a nie w co kto z kim chciałby pograć
EDIT
Może zaczniecie w końcu czytać, co jest wyżej? O grze z innymi użytkownikami piszemy w tym temacie http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=231580&p=1
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-06-19 15:03:53)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony Poprzednia 1 2 3