Nie jesteś zalogowany.
O ile się zjawię, to będę mógł wyciągnąć pazurki ;] Choć patrząc na co poniektóry "skład" to nie za bardzo mi się chce >.> . No i konwenty biją tylko głupotą, niczym innym. Ot niektóre żałosne wypowiedzi w tym temacie świadczą o tym. Widać wyrosłem z tego >.< .
Hatak, jak będziesz to popijemy xD , więc don't worry
No wypadałoby.
No, już rezerwacja złożona.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2009-06-16 15:21:54)
O ile się zjawię, to będę mógł wyciągnąć pazurki ;] Choć patrząc na co poniektóry "skład" to nie za bardzo mi się chce >.> . No i konwenty biją tylko głupotą, niczym innym. Ot niektóre żałosne wypowiedzi w tym temacie świadczą o tym. Widać wyrosłem z tego >.< .
Hatak, jak będziesz to popijemy xD , więc don't worry
Sorka ze nie spełniamy twoich chłopskich wymogów :3 my płakać nie będziemy jak się nie zjawisz. I z tym wyrośnięciem przesadzasz bo jesteś jedną z najbardziej dziecinnych osób jakie znam ^^
Jedzie tak ktoś z Gliwic i okolic? lub przejeżdża?
Sorka ze nie spełniamy twoich chłopskich wymogów :3 my płakać nie będziemy jak się nie zjawisz. I z tym wyrośnięciem przesadzasz bo jesteś jedną z najbardziej dziecinnych osób jakie znam ^^
No ale przynajmniej nie piszcze "kyaa", "sraa" i nie robie z siebie MOE Ofiary xD . Kiedyś to może bawiło, teraz... brak słów :|
Edit:
Rezerwacja złożona, numer to 404 xD , bossssko xD
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2009-06-16 15:36:36)
No ale przynajmniej nie piszcze "kyaa", "sraa" i nie robie z siebie MOE Ofiary xD . Kiedyś to może bawiło, teraz... brak słów :|
Oh, wybacz wszechdorosły Kiro, że nie spełniamy Twoich górnolotnych wymogów x_X.
Zgrzyt, Scarlet z Poznania jedzie przez Gliwice, więc jej się zapytać możesz
Już odpisałem na PM. Mam swoje fetysze, nie zaprzeczam, poza tym kto bierze wszystko na poważnie?
PS. Ciekawe czy zjadek będzie jechał na kon, bo jak tak, to bym się z nim zabrał z poznania xD .
Pisałem, że ma się skończyć, dopisywanie jednej linijki o konwencie tego nie zmienia. Następnym razem będzie edycja + warn.
EDIT
Chyba się nie zrozumieliśmy. Offtopem były wszystkie teksty o perwersjach i widzimisię odnośnie różnych osób, które jadą na konwent. Temat służy do informowania o konwencie, dyskusji na temat planowanych atrakcji, zapowiedzenia swojego przybycia, tego kto z kim i jak może się zabrać itp rzeczy. A po imprezie opisania jak było itd.
To było oświadczenie, nie odpisywać na nie
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-06-17 18:16:06)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Hatak starcze ty będziesz ??? To chyba nawet ja się skuszę:)
Pomimo tego że na magni avatarowi powiedziałem że to ostatni był kon chyba że w postaci orga bedę
No, dobrze by było, dziadku ty mój.
Nawet cie ostatnio szukałem po Czechowicach, bo byłem, coby sie zapytać, czy może jakiś browarek, konwencik. xd
Moglibyśmy się wtedy wybrać większą ekipą, bo wtedy to wszyscy się gdzieś pozmywali i tak wyszło, że browara wypiłem tylko ze Zjadaczem, Kirusiem i Farem.
(Q - mam nadzieję, że to JEST post jako tako na temat konwentu xD)
nie wiem czy można ale zaryzykuje...
a jechałby ktoś przez Bełchatów, Łódź, Częstochowe albo Katowice w osteczności? bo właśnie sie dowiedziałem, że ciężko mi będzie zajechać do Krakowa... -.-
Przez Katowice przejeżdżam ^^ jak co przed konem można się ugadać... Zresztą jak Kirowsław z całą partyzantką z Poznania i okolic będzie jechał to też przez Katowice xD
Hatak łośku dlaczego ciebie nie ma w spisie uczestników ??:>
Rezerwacja zrobiona
Ostatnio edytowany przez MuGen (2009-06-21 09:17:19)
W dniach 8-9 sierpnia w Krakowie odbędzie się konwent NATcon, organizowany przez DOJI-team w powiększonym składzie. Druga tura rezerwacji rusza 8 lipca, więcej informacji znajdziecie na stronie www.natcon.pl . Zapraszamy!
Wychodzi na to że się tam zjawie.
Oczekuje licznego bojkotu xD
A tak na serio, to o której się to zaczyna?
I czy trzeba rezerwować na którym korytarzu się nocleguje?
Od dnia dzisiejszego możliwa jest rezerwacja Sal Sypialnych dla grup zorganizowanych. Rezerwacją objętych będzie tylko kilka sal, reszta będzie ogólnodostępna. Szczegóły odnośnie rezerwacji sleepów można znaleźć w tym temacie.
Straszliwą zbrodnię dodania newsa popełnił doji_mozg, a było to w dniu 25.7.2009 o 0:31.
Już dwa dni a tu brak informacji na ten temat.
Pytanie z mojej strony: Czy ktoś zamierza zrobić rezerwacje dla grupy ansi ?
Przydało by się...
odswieze temat....jedzie ktos moze ze śląska lub przez Gliwice czy Katowice ? .
Fajnie byloby sie spotkac z ludzmi z ansi tam, tylko najlepiej jakos ugadac sie wczesniej zeby sie poznac w tlumie :-). Z tego co widze to z osob ktore bedą ino KKnD i Kire rozpoznam
No nie ja to mam pecha. Dopiero co wczoraj wróciłem z Krakowa, a tu się człowiek dowiaduje ,że szykuje się taka impreza. Szkoda że mnie raczej nie będzie