Nie jesteś zalogowany.
Ohayo.
Jak napisane w tytule 8-9 sierpnia, w Krakowie odbędzie się konwent NATcon.
Wszem i wobec ujawniona zostaje konwencja NATcon'u. Konwencja zwana pokrótce Night Life będzie opiewać między innymi bary, puby, kasyna, salony gry, hotele miłości i inne tego przybytki. Nie ograniczymy się tylko do czasów współczesnych, postaramy się też przedstawić i przybliżyć to jak Japończycy bawili się wieczorami i nocami także dawniej, w wiekach gdy reszta świata dla nich nie istniała.
Ponadto ciekawie wygląda propozycja Cafecon Open Air czyli imprezy plenerowej nie związanej z konwentem, która może odbędzie się dzień przed, jeżeli będzie dużo chętnych.
Moim zdaniem zapowiada się ciekawie . Po więcej informacji odsyłam na oficjalną stronę NATconu. Ruszyła już rezerwacja, także radzę się pośpieszyć!
Napiszcie kto się wybiera, można by zorganizować jakieś spotkanie ansi czy cuś w tym stylu
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Ja się wybieram i już nawet za wejściówkę zapłaciłam
Tehanu napisał:Ja się wybieram
i już nawet za wejściówkę zapłaciłam
Me 2! Me 2! xD Liczę na ten obiecany gwałt, Te : >
O tym nie wspominałaś @___@
Teraz będę musiał tam być >.>
Jak będzie kasa to się zjawię. No i wolne też by się przydało .
Rezerwację już wysłałem, jak na razie planuję być na tym konwencie, ale zostały jeszcze z 2 miesiące i jeszcze wszystko może się zmienić. Ciekawa konwencja tym bardziej przyciąga i jak zwykle niezła ekipa się szykuje, znajomi z Kraka, Aria, Techanu, Zgrzyt, Kira? i Kappuchu.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Ja chyba też prawie na pewno będę;p Muszę jeszcze tylko znajomych wyciągnąć;p
Bakura napisał:niezła ekipa się szykuje, znajomi z Kraka, Aria, Techanu, Zgrzyt, Kira? i Kappuchu.
I qwig gratis ;d
ale w obroży, na smyczy... ^^'
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
aria napisał:Tehanu napisał:Ja się wybieram
i już nawet za wejściówkę zapłaciłam
Me 2! Me 2! xD Liczę na ten obiecany gwałt, Te : >
O tym nie wspominałaś @___@
Teraz będę musiał tam być >.>
Scarlet, Ichi, Rai mi pomogą @.@ przygotuj się odpowiednio xD
Mwah hah @.@ Zgrzyt, a Ty tam po co? xD Widownia niemile widziana chyba, że chcesz być związany i... porzucony xD'
Kyyaaa ^-^ Genialnie zobaczyć twarze sprzed roku spotkanie ansi obowiązkowe!
aria napisał:Bakura napisał:niezła ekipa się szykuje, znajomi z Kraka, Aria, Techanu, Zgrzyt, Kira? i Kappuchu.
I qwig gratis ;d
ale w obroży, na smyczy... ^^'
Czemu w obroży i na smyczy? Podpadłeś czymś Arii? xD T będzie mogła na smyczy potrzymać? Bo lubi takie fetysze o.0
Scarlet, Ichi, Rai mi pomogą @.@ przygotuj się odpowiednio xD
Hahi ^_^
Czemu w obroży i na smyczy? Podpadłeś czymś Arii? xD T będzie mogła na smyczy potrzymać? Bo lubi takie fetysze o.0
To nie mój piesek, tylko Issiny, więc jej pytaj xD"
Ostatnio edytowany przez aria (2009-06-14 22:18:41)
To nie mój piesek, tylko Issiny, więc jej pytaj xD"
To lepiej nie xD
PS. Deshirey się wypiął i nie przyjedzie >.>
Ostatnio edytowany przez Tehanu (2009-06-14 22:19:47)
Mwah hah @.@ Zgrzyt, a Ty tam po co? xD Widownia niemile widziana
chyba, że chcesz być związany i... porzucony xD'
Żeby te związanie ciebie nie spotkało Na zjeździe w DG cię nie było ^^ to trza odpokutować xD
A i Aria mnie zaprosiła , jak zawsze zresztą....
No nie było mnie xD Za to przecież miałeś branie u swojej płci, więc w czym problem? Spoko, ja se radę dam >D
No dobra, jak Cię Aria zaprosiła, to przebieduję
Ostatnio edytowany przez Tehanu (2009-06-14 22:27:12)
Hej, nie zapraszałam! :O
Zapraszałaś xO podałaś link i kazałaś zając miejscówkę
i że tak cie zacytuje
ari lubi wszystkich fajnych ludzi spraszać ^O^
Koniec offa. Następne niepożądane posty będą nagradzane.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dobra, ludzie, bo widzę, że coś tu umarło xd
To co z tym spotkaniem ansi na natconie? Ja bym proponowała godzinę taką jak na Haxie, czyli koło 23-24, w jakimś charakterystycznym miejscu, ale niestety z Krakowa nie jestem, nie znam tamtej szkoły, więc może ktoś z Krakowiaków mógłby zaproponować jakieś miejsce?
I ten... bierze ktoś udział w cosplay'u?
Ostatnio edytowany przez Tehanu (2009-06-16 07:10:34)
Jak znam życie tak wszyscy wylądujemy w jednym sleep room'ie więc spotkanie będzie xD opcjonalnie wywiesi się wywieszkę "spotkanie ANSI skład o XX.XX" dla dodatkowych osób. A i postępy są mimo że mój durny współlokator utopił mój śpiwór na mazurach ^^ zakupiłem nowy... możecie odetchnąć z ulgą bo zgrzyt nie będzie spał tera z partyzanta w waszych posłaniach xD
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-06-16 12:04:37)
Koniec offa. Następne niepożądane posty będą nagradzane.
No, jeden mądry.
Ja się prawdopodobnie zjawię, jeśli kogoś by moja osoba interesowała w ogóle.