Nie jesteś zalogowany.
Witam. Wie może ktoś skąd ściągnąć napisy do odcinków 40+??
Proszę jak ktoś wie niech napisze, bo na animesub sa tylko do 39 i parę do 80+ albo jestem ślepy i nie umiem szukać . BŁAGAM NIECH KTOŚ POMOŻE!!!
Pomogę, podaruję ci młotek, żebyś zrobił z niego użytek.
- i w główkę.
Jak nie ma to nie ma Na pewno ukarzą się z czasem
Jutro będą, słyszałem, że urlop wzięły i na Haitii czy tam Bahamy poleciały. Są już w samolocie, jutro o 7.15 na Okęciu lądują i do 9.00 raczej dojadą na ansi.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
nie ma szans ze przed 9 będą, słyszałem że opóźnienie będzie
Dobra to niech dolecą najszybciej bo nie rozumiem zrobić napisy do 39 odcinków a potem sobie zacząć od 80+
Ta, to ja jestem tym wrednym typem co to od 80 epka zaczął. Bo tak mi się chciało. I to nieprawda, że od 39 epka trzeba zacząć, ale od 7, też mojego, bo to, co jest, jest straszne >.< Chociaż podobno jakaś grupa wzięła się za napisy.
to przeczytaj a znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie Raczej to powinieneś przeczytać zanim o cos sie spytarz
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2008-10-30 16:45:56)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
ja olalem czekanie i obejzalem po angielsku
Ciekawe kiedy będą jakieś napisy :/ bo nie lubię oglądać anime bez zrozumienia o co chodzi w odcinku.
Ciekawe kiedy będą jakieś napisy :/ bo nie lubię oglądać anime bez zrozumienia o co chodzi w odcinku.
Za rok, za dwa.
Słownik do ręki i jazda.
Albo sam zacznij tłumaczyć, to zobaczysz, ile to czasu zajmuje.
Trzeba było tylko że przez 7 lat uczyłem się niemieckiego, a angielskiego nigdy się nie uczyłem
My, czyli zeroSUBS robimy Hitmana, póki co wydaliśmy 9 epków, 10 na korektę tylko czeka. Mam zamiar zrobić do całej serii, póki co tempo wydawania napisów jest dość powolne, ale postaram się robić je szybciej.
DonB a musicie zaczynać od nowa?? Jak już sa napisy do 39 epików to po po co od nowa byście mogli zacząć od 40 odcinka do 105+
Lepiej żeby robili od początku, bo napisy o których mówisz się do niczego nie nadają, wypaczają sens.
Dokładnie bodzio ma racje ;P
Cierpliwości człowieku ^^
Łatwo ci mówić akurat jak się anime rozkręca nie ma napisów oglądam z angielskim subem i co 3 słowo coś tam rozumiem
Ja jakoś nie narzekam wole obejrzeć anime z ang subem niż z kaleka<chodzi o napy> ale polskim.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz