Nie jesteś zalogowany.
niestety problem zupelnie nie jest zwiazany z anime. Szukam osoby, ktora jest teraz w stanach i bylaby na tyle dobra, zeby mi sprawdzic pewna rzecz. Chodzi o cene iPhona bez simlocka.
Jak jest tu jakas dobra dusza, to prosilbym o kontakt.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
ajfona... lol
no ale jeśli już tak bardzo go chcesz to sprawdz tu
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
DiamondBack, hmm troche sie zirytowalem twoim postem, ale nic to. Szukam osoby, ktora jest w USA, zeby sie przeszla do sklepu [nie interesuje mnie cena na ebay'a] i sie dowiedziala, jak wyglada kupno, po ile go maja i czy jest dostepna wersje bez simlocka. Zwyczajnie sie zastanawiam czy prosic kogos kto niedlugo jedzie do stanow, zeby mi go kupil, czy roznica jest niewielka i zeby sobie zycia nie utrudniac, lepiej go kupic w warszawskim ispocie.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
http://www.myapple.pl/iphone-pomoc/4633 … tania.html
http://www.myapple.pl/iphone-pomoc/4869 … uacji.html
Pewnie to nie rozwiąże wszystkich Twoich wątpliwości, ale teraz już wiesz, gdzie pytać.
ehh Dudi, Dudi i ty we mnie watpisz?? Na myapple, mam juz konto i nawet sie wypowiedzialem ze 2 razy. I nadal potrzebuje kogos ze stanow.
Sorry 4 OT!
Jak wy nie widzicie że ktoś chce sprawdzić jak się mają ceny w rzeczywistości, a nie wirtualnie, to nie piszcie człowiekowi obytemu (True Member ANSI) w świecie, takich truizmów, OK?
Jak widzicie ten użytkownik ma trochę na karku i nie potrzebuje odnośników do google czy eBay'a
Choć znając życie, to zaraz ktoś z Allegro wyskoczy!
nieraz ludzie potrafia wnerwic , przeciez konkretnie chodzi o osobe w stanach a nie o kupowanie w sklepach ze stanow, wiec nie rozumiem czemu ludzie pisza a ebay itp
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2008-09-02 00:35:34)
dziwne, nie? Ale nie róbmy oftopu i radości ~DiamondBlack
KKnD mode: eh miec 1 pc, pogubic sie mozna miedzy kontami swoim, a siostry
Ostatnio edytowany przez tygrysica2000 (2008-09-02 00:43:53)
Ach życie płynie, a anime leci
ehh Dudi, Dudi i ty we mnie watpisz?? Na myapple, mam juz konto i nawet sie wypowiedzialem ze 2 razy. I nadal potrzebuje kogos ze stanow.
OK, cofam, chociaż sam widziałem tam jakiegoś usera (i to raczej takiego bardziej obytego w temacie) ze Stanów. Widocznie nikomu nie chce się ruszyć dupy z fotela.
Nie no waski spokojnie iphone nawet mi się podoba ale mam o nim zdanie jak większość ale przeciez w sklepach beda rozne ceny... watpie by w kazdym sklepie byly chociaz zblizone ceny i będą się wahać w granicach kilkuset $
tygrysica3000 radości? OT? Zamilcz
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
mój znajomy był w stanach i cena samego iPhone bez abonamentu jest mniej więcej taka sama jak kupno go na allegro w polsce, czyli w okolicach 1600 zł po przeliczeniu
czuje sie niezrozumiany:(
ja naprawde chcialbym informacje od kogos kto jest w stanach i moze pojsc do sklepu apple. Na stronie maja np. napisane, ze zeby kupic iP trzeba przyjsc z karta kredytowa, dowodem i czyms tam jeszcze. Chetnie bym zweryfikowal te wiadomosci.
Co sie tyczy iP na allegro, to te 3G 16GB [bo o tym nie wspomnialem] kosztuja duzo drozej i wszystkie sa z simlockiem. Bez simlocka [za tydzien beda go sciagali w erze a darmo] w Polsce w sklepie apple kosztuje 2199zl. Wiec jak mam zaoszczedzic 100, to mie sie odechciewa. A jak 500, to mozna powalczyc, ale MUSZE MIEC INFO OD OSOBY ZE STANOW.
A nie możesz napisać maila do tego sklepu? Już byś odpowiedź dostał dawno. I nawet spełniałaby ten warunek, że musi pochodzić od kogoś ze Stanów.
u mnie byla rodzina ze stanow i nikomu telefon nie dzialal... choc niektorzy sprzedawcy zapewniali, to jednak wiekszosc telefonow z usa nie nadaje sie do europy. myslicie, ze te tak?
atropina nowe telefony mają 3/4 standardy GSM więc działają już chyba na całym świecie, a przy okazji nikt by nie sprowadzał nie działającego telefonu
dobra Freeman zamknij watek, a najlepiej go skasuj, bo nic pozytecznego z tego nie wynika, a zasmieca tylko serwer.
Oj stary no o co tu się obrażać? Widzisz, że najwyraźniej nie ma nikogo w USA, a kilka propozycji rozwiązania problemu padło. Mamy XXI wiek, ja połowę spraw załatwiam przez Net na oczy nie widząc człowieka po drugiej stronie, a ty się uparłeś, że ktoś musi koniecznie z buta lecieć do salonu Apple w USA. Zamiast focha strzelać byś napisał, zadzwonił nawet, ceny z ebaya poprzeglądał i dawno byś wszystko wiedział. Ceny podawane w Necie naprawdę niewiele się różnią od tych sklepowych, a jeśli już, to przecież najczęściej są niższe. Poważnie, nie mam pojęcia, w czym jest problem, ale na prośbę wątek zamykam.