Nie jesteś zalogowany.
No w sprawie ze w moim otoczeniu przebywają sami starsi koledzy którzy nie maja zainteresowań jak ja Czyli:Anime,Ragnarok Online i kiedyś zz domu trzeba wyjść wiec mam proźbę do pan w wieku 16 lat zeby do mnie napisyly bo brakuje mi bratniej duszy żeby pogadać żeby mieć jakiś wspólny temat mój numer gg to [ciach] albo Eail [ciach] bardzo bym prosił nawet o jakie spotkanie w Obrębie [ciach] i okolice :>
[notka moderatora:]
post ocenzurowałem z powodów wymienionych w moim następnym poście
Ostatnio edytowany przez Suchy (2008-07-26 15:38:47)
To Sie Dopiero Nazywa Desperacja!
to sie nazywa akt rozpaczy xD
Desperacja .. nie rozmieszaj mnie, ten gość to porostu zamaskowany pedobear w trakcie polowania
Your Hope -zostałeś przejrzany nie damy sie tobie zwieść i niedamy okazji do zaspokojena twoich żądzy, idź polować na małe dzieci gdzie indziej .. na przykład na jakieś forum bravogirl i tam poluj a nie nasze ANSB dziewczynki zaczepiasz
Mi to podchodzi pod psychozę xD założyć konto by użyć ANSI jako strony randkowej xD nie nie mogę z takich ludzi..... A teraz drogie panie lepiej sie zgłaszajcie bo chłopak w akcie rozpaczy powiesi się, a jeśli ma jakiś plakat z M&A to na pewno zwalą ta na to... wiec dla dobra anime musicie przeboleć tego świra XDDDDDD
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-07-26 02:11:03)
Your Hope napisał:domu trzeba wyjść wiec mam proźbę
1. Po co wychodzić z domu? oO"
2. Nikt z Tobą nie będzie rozmawiał/pisał, dopóki nie opanujesz zasad poprawnej pisowni.
o~! ;3
Pier****sz xD zemną gadasz xDDDD Boże żeby z domu wyjść trzeba znaleźć sobie bratnią dusze? litościiii...
Lepiej nie wychodź z domu bo cię wyśmieją xD Woooo POKEMON (^_^)
Nie straszne tu nie dziewczyna potrzebna.. Tyko pomoc specjalisty.. niech cię jakiś rodzic do kliniki dla eeee "Ludzi z problemami" zaprowadzi xD
Patrz na to z tej strony żeby jakąś zdobyć musisz wyjść z domu... Bo laski to nie żarcie na wynos ze do domu podwiozą (ale jak co są i takie motywy ale to płatne xD)
A jak do tej pory żadna cię nie chciała (Mrododzilla) to która weźmie w ciemno? 50 letnia rozwódka z nadwagą co ma wnuków? xDDDD
Zgrzyt napisał:Pier****sz xD zemną gadasz xDDDD
Nie, nie gadam z Tobą :]
Młody, nie słuchaj tego napaleńca, Hikikomori mają większe powodzenie u dziewcząt (ale najpierw popracuj nad ortografią :])
Taaaa, słuchaj TEJ DZIEWICY :] to daleko zajdziesz nawet faceta nie umie wyrwać (o.o) Dam ci rade, IMPRA + ALKOHOL + LASKA = DAWAJ MAŁA xD są wakacje, o a najlepiej wyjazd pod namioty.. kto ci każe szukać laski na stałe? MASZ 16 lat chyba ze faktycznie PEdo O.o
Wybaczcie jej ma ciotę xD i złości się ze nie mogłem do niej wpaść.. ach te złośnice hahaha
Kochane modki nie zamykajcie/usuwajcie tematu dajcie się pośmiać xDDDD
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-07-26 04:00:35)
Kiedyś ~Bankaii założył prawie identyczny temat, otwierając równocześnie na ansi biuro matrymonialne. @Taipan ucieszył się ..i zamknął potem topic z powodu głupich treści postów.
aaaaaahhhaaahhh lol buhahaha co za miły początek dnia :D:D:D
Widać, że dawno już nie uprawiałeś samogwałtu. Polecam ci, żebyś w końcu zaczął, a jeśli nie wiesz, jak się do tego zabrać, kliknij tu.
W sumie jest sezon ogórkowy, więc po co zamykać takie tematy?
Ostatnio edytowany przez ivelios (2008-07-26 09:26:33)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
do czego może doprowadzić uzależnienie od anime.
Tak czytam Twoje posty Zgrzyt i...... słów mi brak. Obrażasz biednego kolesia , chociaż - moim zdaniem - jesteście po tych samych pieniądzach. Zgrywasz guru a zachowujesz się jak podlotek - to trochę niesmaczne.
Hahaha [roftl]
Ale mi poprawiliście humor z samego rana.
BTW:
Ludzie, jak wy mnie czasem rozwalacie...
Autor tematu nieco niefortunnie wyskoczył, to fakt, ale z drugiej strony co niektórzy z was mogliby się też czasem ugryźć w język. Może chłopak nie żartował i z serca napisał? Nikogo przecież nie obrażał, nie prosił o napisy do Naruto. Żarty żartami, ale zastanówcie się też trochę czasem. Zresztą jest takie powiedzenie, stare i mądre: krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje.
Może i bywa to śmieszne, alebo wręcz przeciwnie, ale pomyślcie czasami zanim napiszecie, nad tym jakie skutki mogą przynieść wasze słowa,
A co do kolegi z pierwszego posta mam taką radę: chcesz poznać ludzi być wiarygodny? to przestań być anonimowy. Póki jestes anoninmowy taki post jak ten w tym wątku, przynosi na myśl że napisał go pedofil. Bądź sobą i wiarygodny, a nie przyjmujesz maskę i zasłaniasz się internetową anonimowością.
A poza tym ANSI to nie biuro matrymonialne i posty tego pokroju proszę pisać w odpowiednich serwisach a nie tutaj.
W każdym razie dopóki nie wiadomo kim jesteś (pojawiasz się ni z tego, ni z owego, masz avek jaki masz) i dopóki piszesz takie posty jak ten (nieźle sprecyzowany: 16tki, okolice W-wy, tylko dziewczyny, od razu możliwy osobisty kontakt), to licz sie z tym, że będzie taki post zinterpretowany tak, a nie inaczej i tym samym zostanie ocenzurowany. Następne takie anonimowe i mocno niejednoznaczne będą leciały do kosza, a ty dostaniesz bana + być może nawet zgłoszenie na policję.
Nie jesteś pedofilem? To nie zachowuj sie jak pedofil.