Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
wiem, że istnieje temat SPORT.. aczkolwiek myślę, że osobny topic dotyczący EURO nie będzie złym pomysłem ^^
Szwajcaria - Czechy
Portugalia - Turcja
Jak obstawiacie ?:>
i jak nastroje przed Polska - Niemcy ?:>
CHECK IT !
jacyś inni faworyci do złotego medalu ?:>
Ostatnio edytowany przez Tion (2008-06-07 15:00:54)
Szwajcaria - Czechy 1:1
Portugalia - Turcja 2:0
To źle pomyślałeś o następnym topiku...
A całą piłkę nożną i inne zawody sportowe mam w głębokim poważaniu
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A nuż będziemy się bronić przez cały mecz jak Grecja z Portugalią w finale Euro 2004 i pod sam koniec strzelimy jakiegoś kartofla po ziemii i wygramy:).
Cóź, dla mnie to nie jest zbyt ważny mecz ponieważ z Niemcami praktycznie nie mamy szans.
Pamiętaj, "Dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe":).
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-06-07 16:32:02)
kiedys podobnie mowiliscie o meczu Polska - Portugalia xD
Ostatnio edytowany przez khadzad (2008-06-07 15:26:04)
jak dla mnie to im wieksze baty dostana polacy tym lepiej ;p chociaz niemcow tez mam gdzies ;]
Nie znam się wybitnie na piłce, ale z Niemcami to my mamy szansę w oczernianiu się na łamach gazet co najwyżej;)
W czasie trwania meczu będę oglądał GP Kanady, jak się skończy to przerzucę na mecz i pewnie zastanę wynik [POL] [GER] 0-2
jak wygramy z Niemcami to wygramy Euro ;]
Ostatnio edytowany przez parara (2008-06-07 15:33:51)
KDE4 ssie
Ja tam dzisiaj liczę na dobry mecz w wykonaniu Czechów. A o jutrzejszym występie polaków na razie nie myślę. Ale co ma być, to będzie. ^^
...
Nie rozumiem po kiego grzyba udzielają się ci, którzy nic o piłce nożnej nie wiedzą, a swoje wypowiedzi opierają o statystyki.
zgadzam sie przeciez jak jest watek o naruto to nikt tam nie wchodzi i nie nawija o bleachu , w tym watku powinni pisac ludzie ktorzy ogladaja fascynuja sie euro a reszta niech se zalozy swoj np ( dlaczego nie bede ogladal euro itp )
jesli o mnie chodzi to mecz z niemacmi bedzie trudno zremisowac lub wygrac ale nastepne z austria i chorwacja mozna juz powalczyc a do wyjscia z grupy moga juz starczyc 4 pkt wiec sprawa awansu otwarta jest ( zreszta niemccy tak rewelacyjnie na euro nie graja nie wygrali meczu od pamietnego finalu z czechami w 96 a potem to juz tylko porazki i remisy )
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2008-06-07 16:17:13)
Trzeba także pamiętać jak były powoływane składy na ostatnie turnieje.
W 2002 roku Engel zamknął selekcję sporo przed mundialem w Korei i Japonii, zaś 4 lata później Janas zapodał skład z rękawa na ślepo. Beenhakker tych błędów nie popełnił i odpowiednio podchodził do treningów. Myślę, że uda mu się odpowiednio zmotywować naszych by zagrali conajmniej jak w meczu z Portugalią w Chorzowie.
Dziś raczej łatwe mecze do typowania na zwycięzców tak może się zdawać ale Czesi nie mają w składzie kreatywnego pomocnika, w końcu Poborsky i Nedved w reprezentacji już nie grają a Rosicki ma kontuzje, mocno wygląda obrona Czechów ale najlepsze mecze mają już za sobą, choć z młodych Zdenek Grygera nie olśniewał w Juventusie, za to Szwajcarzy mają za sobą trybuny (czasem sędziowie pomagają ale presja też jest spora) no i może Senderos tak pokieruje obroną, że ciężko będzie Czechom wywalczyć dogodne pozycje ale jednak bardziej bym obstawiał na Czechów, za to drugi mecz raczej bez większej historii, choć Portugalia ma problem z klasowymi napastnikami, ale to może się odbić dopiero w ćwierćfinale.
Chwilowo w ramach sportu i tak nie dzieje się nic innego prócz Euro, więc można śmiało o Euro dyskutować w wątku Sport, do czego zapraszam.
Strony 1