Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam, szukalem dzisiaj prawie 2 godziny i nic prócz syfnych torrentów bez seedów nie znalazlem ;/
Nigdy nie mialem takich problemów ze znalezieniem czegos w sieci, pobieram teraz ten odcinek w mkv (300mb), zeby móc dalej ogladac te anime, jednak prosze o pomoc w znalezieniu linków (torrent i inne p2p, p2m itp. odpadaja) do tego odcinka w rawie hd 720 avi.
Jezeli ktos posiada, któras z ponizszych wersji i móglby wrzucic na jakis serwer, bardzo bym o to prosil w ramach mozliwosci sie odwdziecze jakos
najlepiej - [l33t-raws]Tengen_Toppa_Gurren_Lagann_13_(1280x720_DivX651).[946F183F],
[TV-JAPAN] Gurren Lagann 13 RAW (BS-J 1280x720 DivX651 No-Clock
lub w ostatecznosci [S^M] Tengen Toppa Gurren Lagann 13 RAW, takze nie pogardze.
Pozdrawiam, Snearone
http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=9345
masz w torrencie 13 odcinek od Tv-JAPAN
Witam, szukalem dzisiaj prawie 2 godziny i nic prócz syfnych torrentów bez seedów nie znalazlem ;/
Nigdy nie mialem takich problemów ze znalezieniem czegos w sieci, pobieram teraz ten odcinek w mkv (300mb), zeby móc dalej ogladac te anime, jednak prosze o pomoc w znalezieniu linków (torrent i inne p2p, p2m itp. odpadaja) do tego odcinka w rawie hd 720 avi.Jezeli ktos posiada, któras z ponizszych wersji i móglby wrzucic na jakis serwer, bardzo bym o to prosil w ramach mozliwosci sie odwdziecze jakos
najlepiej - [l33t-raws]Tengen_Toppa_Gurren_Lagann_13_(1280x720_DivX651).[946F183F],
[TV-JAPAN] Gurren Lagann 13 RAW (BS-J 1280x720 DivX651 No-Clock
lub w ostatecznosci [S^M] Tengen Toppa Gurren Lagann 13 RAW, takze nie pogardze.Pozdrawiam, Snearone
a brakuje ci tylko tego 13 odcinka ?
Już uploaduję własciwy plik. Myślę, że jutro będzie do pobrania.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Podepnę się do tematu, ażeby nie zakładać nowego:P
Czy mógłby ktoś poseedować mi [AuAu~Raws] Zoku Sayonara Zetsubou Sensei Ep 03?.
Niestety skasowałem go przez przypadek z Hdd, a na torrencie nie ma seedów.
Byłbym bardzo wdzięczny za wszelaką, możliwą pomoc.
Ostatnio edytowany przez DARK_SAN (2008-05-29 00:26:46)
na pewno mam raw 1280x ale czy to akurat auau-raws, sprawdzę
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Stokrotne dzięki Mbell! Jeżeli mogę się jakoś odwdzięczyć, pisz.
Ace23 Tobie też dziękuję za same chęci pomocy jednak jak napisałem wcześniej p2p odpada.
Strony 1