Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Siema wszystkim[okej]. Planujemy z kumplem narysowac wlasna mange. Mamy juz fabule, przykladowe rysy postaci itp. ale mamy tez problemy[baka]. Chodzi o ekipe bo we dwie osoby to bardzo ciezko bedzie narysowac chociarz jeden chapter a co dopiero mowa o kilku tomach. i tu pojawia sie moja prosba. :DNie wiecie czym mozna by przyspieszyc rysowanie? moze zna ktos jakies programy czy tutoriale ktore moglyby ulatwic sprawe?
Ostatnio edytowany przez rezor1991 (2008-05-22 02:33:00)
Dlatego, że nie popieram podawania na forach "znajdziesz to na google" (bo potem jak czegoś szukam to znajduję posty wyłącznie tego typu i nie można znaleźć nic konkretnego) to podam Ci nazwę programu. Mianowicie jest to "Manga Creator". Niestety jest to płatny program więc w jaki sposób go zdobędziesz to już twój problem.
Po mojemu Manga = dobry scenariusz + umiejętności "rysownicze". Jeśli nie posiadasz któregoś z nich, a chcesz tworzyć mangę, pracuj nad sobą.
Po mojemu Manga = dobry scenariusz + umiejętności "rysownicze". Jeśli nie posiadasz któregoś z nich, a chcesz tworzyć mangę, pracuj nad sobą.
jesli chodzi o to to wszystko jest wporzadku ale tworzyc mange we dwoch to bardzo czasochlonne dlatego przydalyby nam sie wlasnie jakis programy do wprowadzenia szkicow postaci itp i komputerowego rysowania albo tutoutriale pokazujace jak zoptymalizowac rysunki zeby moznabylo szybciej je rysowac
spróbuj anime cursor 2.0:):):):):):):):) lub Studio EX i jest
Ostatnio edytowany przez ruuku2 (2008-05-22 21:36:36)
Strony 1