Nie jesteś zalogowany.
Mam pewne dziwne skłonności może mi ktos wyjaśni
1. Do tej pory nie wyleczyłem się z bajek -> przenisłem się na anime, bo sa fatalistyczne czasem
2. Spię w dzień wstaje w nocy (można się zamienić w VAMPIRA ot tak sobie?)
2. Jak już oglądam to robie seans, a czasem nawet nie mam siły WŁĄCZYĆ S-E
3. Kiedyś czytałem dużo książek (P.K. DICK jest królem) zadazyło mi sie ze 1-5 H.Pottera w 1tyg. czycztałem non-stop.
Czy to oznacza że anime zeżarło mi mózg, czy że mam depresje?
Nie wiedziałem gdzie sie zapytać xD. Czy to może przez ten czas wolny?
Zamieniasz się w, albo już jesteś typowym otaku:P Żadne urazy psychiczne (czego nie można stwierdzić, jeśli się koło ciebie nie jest, nie obserwuje, nie rozmawia w 4 oczy). Stary, najzwyklejsza fascynacja i ogromne zainteresowanie, które całego cię pochłania. Myślisz, że ktoś, kto skleja modele np. samolotów, to nie śpi w dzień? xD
Na pewno zdajdą się rozmówcy do roztrząsania tego nazbyt "głębokiego" tematu, ale na pewno nie ja.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-05-04 03:36:34)
ulżyło mi :p
Podstawowe pytanie: ile masz lat?
Co robisz poza tym, że oglądasz anime, nie czytasz książek, itp?
Uczysz się? Jak?
Masz inne zainteresowania? Jakie?
A otoczenie, koledzy, rodzina?
To czy masz problem, czy nie zależy m.in. od odpowiedzi na ww pytania.
Ostatnio edytowany przez Sir Mavins (2008-05-04 07:00:36)
1. jesteś dziecinny
2. efekt uboczny picia tajgerów i innych (wystarczy, że piłeś pół roku temu w ilości więcej niż 2 tygodniowo) lub przestawiony zegar biologiczny - za długo siedzisz przed kompem, a 8h odespać musisz !
3. w tym miejscu anime zeżarło ci mózg
Więcej ogłady i 'porozumienia' z samym sobą i tym co robisz. Swoją drogą rób to, co lubisz. Mówisz, że 'robisz sobie seanse' itp itd... no i? Chyba każdemu zdarzyło się obejrzeć, np. całą serię w jeden dzień i zabrać się od razu za następną. Ja też nieraz siedziałem po kilkanaście godzin oglądając tylko anime. IMO nic nadzwyczajnego.
Podobnie jest w resztą punktów twojej listy.
PS. z tym 'vampirem' to żeś pojechał.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-05-04 10:06:56)
Kolega KKnD naprawdę jest tu "nowy", jak widzę, więc powiem kilka słów, co - mam nadzieję - zaoszczędzi mi w przyszłości trochę pracy. Zacznijmy od tego, że co to ma być "Jak nie nie włazić!" (i nie chodzi mi o błąd)? Zdecydowanie nie to forum na takie dopiski i proszę o tym pamiętać. I druga sprawa - z całym szacunkiem, ale to nie jest dział porad Bravo. Szanujmy się trochę ("czy że mam depresję" - no daj spokój).
Lans, lans, bejbe. 90% (jak nie 100) tego forum tak ma. Co nie znaczy, że od razu pędzą założyć o tym temat v.v'. Na moje oko masz 14-16 lat i nuuudne życie towarzyskie, co powoduje potrzebę "zaszpanowania" na forach, przed ludźmi którzy Cię nie znają.