#1 2008-04-03 20:40:38

Użytkownik

Potrzebny felieton

Witam.
Mam pewien problem, potrzebuję na jutro do szkoły felieton na dowolny temat, postanowiłem, że przyniosę coś o mandze i anime. Przeszukiwałem internet, ale te które znalazłem nie były jakoś specjalnie ciekawe, czy pasjonujące. Może ktoś z was ma dostęp do jakiegoś dobrego felietonu o tematyce M&A, proszę o pomoc.

I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.

#2 2008-04-03 20:49:42

wiluS
Użytkownik

Odp: Potrzebny felieton

Na twoim miejscu sam bym napisał. Dobry felieton jest w stanie napisać każdy, pod warunkiem, ze posiada własne zdanie. Mile widziane jest tez poczucie humoru.

btw. jeśli niekoniecznie musi to być manga i anime to polecam serwis felieton.pl(łatwo znaleźć), niektóre teksty naprawdę wymiatają! Jak chcesz to mogę coś polecić.

Ostatnio edytowany przez wiluS (2008-04-03 20:53:37)

#3 2008-04-03 20:55:38

Freeman
Użytkownik

Odp: Potrzebny felieton

Witam.
Mam pewien problem, potrzebuję na jutro do szkoły felieton na dowolny temat, postanowiłem, że przyniosę coś o mandze i anime. Przeszukiwałem internet, ale te które znalazłem nie były jakoś specjalnie ciekawe, czy pasjonujące. Może ktoś z was ma dostęp do jakiegoś dobrego felietonu o tematyce M&A, proszę o pomoc.

Poważnie, to jest chyba najbardziej bezczelny post od czasów głupich tłumaczy, co olewają openingi. Co za pokolenie rośnie, tragedia po prostu.

Stopka forum

© Animesub.info 2025