Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Pisałem o tym w temacie"poszukuje" ale doszedłem do wniosku, że w ten sposób trafi na to więcej osób zorientowanych w temacie.
Chodzi mi o grę "Green Green" z 2001 roku ( znaczy pierwszą część ).
Serię oglądałem dawno, dawno temu ( w sumie była to jedna z pierwszych które widziałem ) a ostatnio wpadł mi w łapy screen z gry i uznałem, że chce ( a może musze xD ) w to zagrać...
Więc zasiadłem do googli i po jakimś czasie szukania wreszcie znalazłem (co prawda w wersji Jap ale za to w miarę dobrze się ściąga) pierwszą wersję gry wydaną na 2 cd (potem było jeszcze wydanie DVD ale tego już zupełnie nie mogę wykopać z mrocznych zakamarków sieci) i jak już wspomniałem teraz się zasysa.
Ale przejdźmy do rzeczy, chodzi mi o jakieś zangielszczenie albo solucję (wolałbym to pierwsze) grzebałem w necie ale jakoś mi nie idzie (dlatego o pomoc błagam! ).
W ostateczności (wyczytałem gdzieś, że grę wydano w USA) może być po prostu jakiś torrent albo (co by mnie ucieszyło) direct download (z wyjątkiem MU) do wersji anglojęzycznej...
Z doświadczenia wiem, że bez znajomości japońskiego porywanie się na grę jest w zasadzie bez celowe, owszem można metodą prób i błędów przejść jakąś jej część (przy odrobinie szczęścia nawet całą) ale co to za przyjemność grać i nie wiedzieć o co chodzi?
Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki
Strony 1