Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam,
tafiłam na to forum, bo potrzebuję pomocy i liczę na to, że osoby kochające język japoński udzielą mi jej
Konkretnie chodzi o przetłumaczenie tekstu piosenki z polskiego na japoński LUB z angielskiego na japoński. Po prostu istnieją dwie wersje tego tekstu, dla mnie wszystko jedno który z nich zostanie przetłumaczony, najlepiej żeby ten łatwiejszy dla tłumacza do tłumaczenia. Wiem, że tłumaczenie piosenek jest trudne i dość czasochłonne, dlatego jeśli byłby to zbyt duży problem, to może wystarczyć jedna zwrotka i refren. Natomiast nie mogę tutaj na forum napisać o jaką piosenkę chodzi, ponieważ jest to dość specyficzna niespodzianka dla znanego polskiego artysty, a wiadomo, że jeśli tłumaczenie tekstu jego utworu zostałoby tutaj opublikowane, to google czy inna szukajka mogłyby sprawić, że bardzo szybko z niespodzianki zrobiłaby się łatwo dostępna w internecie informacja. Dlatego jeśli ktoś były tak uprzejmy i mógł mi pomóc, to bardzo proszę o kontakt na PW bądź przez e-mail podany w moim profilu.
Z góry dziękuję i czekam na kontakt,
pozdrawiam,
Mizu5
Strony 1