Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam.Czy wiecie z jakiej stronki mozna kupić rastry,stalówki itp?oprócz Honyi i Waneko.Byłaby bardzo wdzięczna za pomoc:)
Ja stalówki kupiłem na allegro u kolesia o nicku Art-Equipment, nie są złej jakości. Mam zastrzeżenia co do jednej bo troszku drapie. Ale reszta jest ok. Nie wiem jak w Waneko jakościowo mają bo nie kupowałem.
A co do rastrów to i ja ich szukam. Chciałem kupić w Waneko ale cena za arkusz mnie trochę przeraziła i nie ma zbyt dużego wyboru.
Jak byś znalazła sklep z dużym wyborem artykułów do rysowania mangi to napisz mi bo tez szukam.
Jeśli chodzi o Waneko to posiadają naprawdę dobre rastry. Niestety format jest dość mały (A4);/ no i cena dosć wysoka. Drugim sklepem to: honya- ale tu nie polecam. Mimo iż format jest duży (A3) to klej jest okropny! od razu się odkleja i wiele jest z tym problemów.
Ja nie polecam Honya'i z innego względu. Moja siostra zamówiła tam rastry (za ponad 200 zł) i czeka już piąty miesiąc. Telefonu na stronie nie podali, na maile nie odpowiadają... Lecą w ch*** po prostu. Chyba będzie trzeba policję tym zainteresować. :/
Można by jeszcze próbować na ebay japońskim/chińskim poszukać. Przesyłka by troszkę wyniosła ale jeśli były by b. dobrej jakości i kilka osób chciało kupić to by na pewno taniej wyszło. Jak znajde to napisze
Strony 1