Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mógłby ktoś polecić player na Macintosha, wyświetlający poprawnie napisy w popularnych formatach? Nie wiem na jaki konfig, ani na jaką wersję Mac OS-a. To zresztą nie dla mnie. Na forum i w FAQ szukałem. Sugeruję władzom uzupełnienie FAQ o stosowną informację.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2008-02-01 18:02:07)
VLC odtwarza popularne formaty (np. srt i mDVD), bardziej zaawansowanych (jak ass) nie sprawdzałem.
W FAQ, jak sama nazwa wskazuje, są odpowiedzi na często zadawane pytania. Sądząc z zainteresowania tematem na forum, (jak sam zauważyłeś), nie ma póki co potrzeby uzupełniania go o taką informację.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-02-01 18:20:14)
W FAQ, jak sama nazwa wskazuje, są odpowiedzi na często zadawane pytania. Sądząc z zainteresowania tematem na forum, (jak sam zauważyłeś), nie ma póki co potrzeby uzupełniania go o taką informację.
Rzeczywiście, częściej poruszana jest kwestia Linuxa. Jednak temat zapełnia pewną merytoryczną lukę. Dzięksy, enyłej.
U mnie VLC jest kapryśny... różnie bywa ^^. Niektóre mkv łapie innych nie (możliwe że przez wiele ścieżek dźwiękowych, jednak wsparcie dla takich plików ma ). Napisy w ass itp łapie, jednak bez efektów i wyglądają jak byście odpalili film w Power DVD. Dużo na Macu nie oglądam i jak na razie nie narzekam, jednak po przeglądnięciu biblioteczki zdarzały się tytuły które nie chciały się odpalić (może jest na to jakiś sposób)
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2008-02-01 22:43:02)
Strony 1