Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
W ramach powtórki zabrałem się za oglądanie Bleacha. Pojawił się (jak zwykle) problem. Mianowicie, podczas oglądania obraz staje na 5-10 sekund, by nagle "przygazować" i przez jakieś 30 sekund jest normalnie... Potem jednak wszystko się powtarza. Co to może być? Przeinstalowałem wszystkie kodeki (CCCP, K-Little) i nic.
Mam 45 GB wolnego na dysku, więc miejsca troszkę jest. Anime tnie mi się na wszystkich odtwarzaczach poza VLC Media Player jednakże z nim mam inny problem (nie będę tu się na niego uskarżał.) Jak można obejrzeć dalej to anime (płynnie) w Subedicie? Wcześniej wszystko było w porządku, a miałem takie same ustawienia.
Parametry kompa: Celeron 2.40GHZ 512 RAM karta graficzna G-Force 6700
Aha, anime to jest wydania Lunar
Proszę o pomoc
Mam te same wydanie i ten sam problem.
U mojego brata (Celeron 2.40 GHz 2GB RAM no i G-Force 7800) wszystko śmiga jak należy. Ma kodeki K-Little i na Subedicie wszystko działa... ale prędzej rozwiążemy ten problem, niż on da mi siąść za klawą Ehh, dlatego lubię wydania tego cholernego DB. Wszędzie pójdzie :-)
Ostatnio edytowany przez 2Pack (2008-01-23 20:41:09)
Jeśli odtwarzasz z krążka może być tak że płytka się dos tak popsiuła/zużyła
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-01-23 21:25:39)
Też tak mam jak oglądam na winampie. Wystarczy otworzyć w subedit i elegancko wszystko działa.
Edit: Nie doczytałem, że w subedicie też Ci nie działa. Ale za to przyczyną może być przeciążony procek. Bo wtedy to nawet subedit nie odtwarza mi poprawnie. Zamknij niepotrzebne procesy i sprawdź.
Ostatnio edytowany przez Barti (2008-01-23 21:29:20)
Dałem sobie spokój z dalszym kombinowaniem i zainstalowałem KMPlayera. Odtwarzacz całkiem niezły (podobny do VLC Media Player z tą różnicą, że napisy są wyraźniejsze.) Jednakże Subedit to Subedit, więc jak ktoś znajdzie rozwiązanie na ten problem, to proszę o udzielenie pomocy.
Strony 1