#1 2008-01-14 14:50:48

waski_jestem
Użytkownik

Szukamy czlowieka od robienia stron

Ostatnimi czasy, nasza grupa [Kuruoshii Anime] dosc znacznie sie rozrosla, co mozecie zauwazyc po ilosci subow jakie wydajemy. Jako ze nasza strona istnieje juz od ponad roku na darmowym serwerze, to pomyslelismy, ze warto byloby uwolnic was juz od reklam yoyo. Dlatego nosimy sie z zamiarem wykupienia platnego serwera. I dlatego skoro juz wykonujemy taki ruch to pomyslelismy, ze warto byloby tez zmienic cos w grafice. Niestety, w naszej grupie nie ma nikogo, kto znalby sie na tworzeniu skorek pod php-fusion [na tym cms'ie stoi nasza strona].  Jesli tutaj na ANSI jest ktos kto sie na tym zna i bylby chetny zaoferowac swoja pomoc, to bylibysmy wdzieczni. Poniewaz wykupienie serwera wiaze sie z wydatkami, to nie mozemy zaoferowac takiemu czlowiekowi nic poza oficjalnymi podziekowaniami i oczywiscie miejscem w odpowiedniej stopce. Ewentualne propozycje, prosilbym kierowac do Cieslaka [namiary u nas na stronie, a adres w mojej sygnaturce], bo niestety ja jestem teraz bez netu w domu, wiec kontak ze swiatem mam mocno ograniczony.

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#2 2008-01-14 16:09:55

Sen
Użytkownik

Odp: Szukamy czlowieka od robienia stron

ja sie troszke grafiką zajmowalem ostatnimi czasem więc mógłbym Pomóc. Jak bylibyście zainteresowani to kontakt na gg ale w ten weekend bo w tej chwili mam zawalenie w szkole smile

Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre

#3 2008-01-14 16:44:17

qnop1989
Użytkownik

ja sie interesuje grafika pc smile_big
ostatnio blyszcze  fotomontazami smile_big

#4 2008-01-14 19:29:12

NarutoSan
Użytkownik

jeśli chodzi o samą oprawe graficzną to jak skoncze jeden projekt to mogę się zając waszym, ale co do podkładania pod php-fusion'a to nie bardzo bo nie "studiowałem" tego. a tak po za tym to trochę ciężko będzie znaleźć kogoś kto zrobi thema za free...

#5 2008-01-14 20:10:51

Ariakis
Użytkownik

Tak po prawdzie to potrzebujecie grafika oczkod
I ewentualnie kogoś, kto napisze .css + nowy theme.php (jeśli będzie trzeba), a grafik już nie da rady.
Ze mnie niestety grafik mierny, w dodatku tak do pierwszej dekady lutego raczej zajęty - ale jeśli po tym terminie byłaby potrzebna pomoc czysto programistyczna to mogę coś pogrzebać.

btw. co do grafiki: czysta wena twórcza autora czy praca na dostarczonych materiałach zgodnie z wytycznymi?
Bo to dosyć istotna kwestia.

Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.

#6 2008-01-14 22:27:42

waski_jestem
Użytkownik

jak na razie zarzucilem temat, zeby sprawdzic, czy w ogole ktos by sie znalazl. ~NarutoSan to bylibysmy wdzieczni, przynajmniej choc tyle bylibysmy do przodu, a co do platnosci za theme'a, to moze byc troche problematyczne, chociaz chyba i tak bedziemy musieli rozpatrzec taka mozliwosc.
[uprasza sie o nie robienie offtop'a]

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#7 2008-01-14 23:32:36

cieslak
Użytkownik

Belraist napisał:

Ja może z innej beczki. Na waszej stronie pisze, że po Ippo w hardku na anfo.pl . Znalazłem smile ,ale co z tego jak ten torrent jest martwy ... niechce się nawet podłączyć ;/

Musisz włączyć DHT w programie, którym ściągasz torki, bo inaczej nic nie ściągniesz z trackera Anfo. :] Małe wyjaśnienie, by się już nikt nie pytał.

Stopka forum

© Animesub.info 2025