Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Poszukuje odcinkow one piece od 300 do 332 w maksymalnej rozdzialce 700 na 400 bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. Znalazlem wiele żrodel ale wszystkie maja ogromne rozdzielczosci :/ Poszukuje takze ang. napisow do w.w odcinkow.
Te odcinki to wyszły tylko w HD, więc raczej nie znajdziesz ich w mniejszej rozdziałce. Chyba że jakiś masochista bawił się w downscale, chociaż skoro są fanatycy upscale'a, to znajdą się też i tacy co lubią downscale xD
nieprawda vp wydalo tez odcinki w sd czyli rozdzialka co kolo 640x480 sa na ichstronie pozdro
Jakoś wpisałem parę odcinków z przedziału 300 - 332 i każdy miał wersje SD (704x400).
btw. raziel4ever jak coś jest wydawane w 1280x720(widescreen), to wątpię by miało rozdzielczość 640x480...
p.s. tu masz stronkę Vegapunk-a
//Edited: każdy może sie pomylić ;P W końcu nie da się wszystkiego wiedzieć Tak, czy owak napisałem, że "wątpię" a nie, że na pewno Bo nie interesuję się aż tak One Piece tym bardziej, że zawsze ściągam widescreen rawy.//
Ostatnio edytowany przez MajK (2008-01-02 12:09:42)
Dzieki wielkie wlasnie sciagam od nich z Irca. Jeszcze raz slicznie dziekuje
Majk a czy ja napisalem ze ma rozdzialke 640x480 ?? nie napisalem ze cos kolo a to roznica chyba
o, jednak downscale?:]
Ech, siedzę sobie u Virusa, lekko zmęczony, patrzę na ANSI i odrazu poprawiliście mi humor. xD Dziwna była moja reakcja jak ujrzałem, co tu piszecie. O_o
A więc: Starfox - no lol, myślisz, że nie robią downscale'ów? Ich na necie jest pełno, na torrencie tym bardziej. xD I czemu masochista? Nie czaję...
Majk - dla niewiedzących... One Piece puszczają w fullu i wide.:) DVD również jest 4:3... HD w wide weszło dopiero od 200-któregoś odcinka. A mogą przecież w tv nadać wide w fullu robiąc tzw. pan scana... W naszej tv prawie każdy kanał to robi. xD Są wyjątki w niektórych filmach, ale to za mało.
EDIT: I żeby nie wyszło, że tam się wychwalam, czego ja to nie wiem, bo to nie tak. Po prostu przeczytałem i -_-. xD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-01-02 03:53:00)
Jakby ktos szukal HD to http://flareline.com/Storage/One%20Piece/?C=M;O=A wszystkie odcinki sie tam znajduja co do pierwszych 200 nie jestem pewien jakosci.
A ja mam pytanko czy epy te co wydało ADC-ELITES można znaleść w HD bo oni niby mają a rozdzielczość tak naprawdę 704x296, a i nie chodzi mi oczywiście o 1080 bo chyba w takiej nie ma tylko 720p
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
A ja mam pytanko czy epy te co wydało ADC-ELITES można znaleść w HD bo oni niby mają a rozdzielczość tak naprawdę 704x296, a i nie chodzi mi oczywiście o 1080 bo chyba w takiej nie ma tylko 720p
Nie znajdziesz:] Kiedyś pisali nawet na arlong park, że nie chce im się bawić w wydawanie OP w HD. No chyba że znowu coś mnie zaskoczy i okaże się, że jednak zaczęli wydawać;D
a wie ktos skad mozna wytrzepac w 1080p?? chcialbym zobaczyc czy jest duza roznica w porownaniu do720
A Taka wersja w ogóle istnieje?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
http://hacker.imzers.us/index.php/one-p … rmat-rmvb/ na tej stronce masz większość w jakości SD, rmvb.
Strony 1