Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam niedawno otworzyłem własną stronę/forum mnogo tematyczne również o Anime znajduje sie na niej wiele newsów strona jest jeszcze nie znana zachęcam do odwiedzania wypowiadania sie na forum i również dodawania napisów (pracuje nad tym) na stronie będzie się znajdować wyszukiwarka do napisów (nie tylko anime) prowadzę rozmowy na ten temat z innymi stronami, będę wdzięczny za wszelką pomoc jak i aktywność na stronie www.napisy48.yoyo.pl licze również na konstruktywną krytykę Pozdrawiam.
~szkoper -> czy to nie ty przypadkiem rozmawiałeś ostatnio z @Kane'em na GG?
Tak yoyo:) ale tylko chwilowo strona zostanie przeniesiona w najbliższym czasie utworzyłem ją tam dlatego aby wprowadzic zmiany, ustawić ogólny wygląd cały czas nad nią pracuje (jest jeszcze wiele do zrobienia) osobiście ten server tez mi sie nie podoba, wiec nie skreślajcie mnie tylko po tym.:) Początkowo strona miała stać na gigacities ale pojawiły sie problemy natury technicznej. Mimo wszystko ciągle zachęcam do odwiedzin mam nadzieję że sie nei rozczarujecie od strony merytorycznej.
Tak rozmawiałem, mówił mi że mogę polecić się w tym wątku. Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez szkoper (2007-12-15 16:21:06)
Nie ma co, bardzo ambitna nazwa serwisu. Ciekawe kiedy doczekamy się stronki napisy72 albo napisy96?
Chociaż myślę, że napisy69 miałyby szansę powodzenia.
P.S.
Stronka się nie ładuje.
A czytałeś co autorzy napisów sądzą, o "mieszaniu" napisów do anime i napisów do filmów ? Na dniach był podobny wątek, i z tego co przeglądałem, to raczej wsparcia nie będziesz miał. Bo jak już zaznaczali sami autorzy napisów " Liczy się tylko ANSI "
Ale powodzenia.
PS. ja na stronkę wchodzić nie będe
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2007-12-15 16:31:35)
Oczami Fana Blog ;]
haha Nazwa musi być krotka i chwytliwa nie przywiązujcie do niej zbyt dużej wagi proponuje odwiedzić i pooglądać jak do tej pory nie ma zbyt wiele do zaoferowania, ale przecież od czegoś trzeba zacząć.
Nie otwiera się? dziwne już sprawdzam. Wkradł się błąd poprawie to dzisiaj.
www.napisy48.yoyo.pl/php-files/
Ostatnio edytowany przez szkoper (2007-12-15 16:35:46)
Strona nie ma za zadanie mieszania tych gatunków liczę porostu na to ze bezie ona przydatna i jeśli ktoś będzie czegoś potrzebował to zawsze znajdzie oraz ze zawsze będzie można uzyskać jakieś informacje na forum, ale zgadzam sie z Tobą i będę musiał rozdzielić te gatunki na osobne tematy.
A nie mogłeś podać tutaj swojego linka w ten sposób www.napisy48.yoyo.pl/php-files/? Tak jest prościej. I skąd ten oryginalny link? Czyżbyś był krewniakiem po dziadku Tuska
PS. Moja sugestia, to znajdź taki serwer, gdzie nie będzie wyskakujących okienek. Ja z zasady nie właże na takie irytujące strony . Jak również nie kupuję w sklepach "Nie dla kretynów - czytaj MEDIAMARK, czy jakoś tak" i artykułów za 9,99
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-12-15 17:23:30)
haha nie, nie mam z nim żadnych powiązań, wkradła się pomyłka xD poszedłem za radą i przenoszę na inny server gdyż yoyo działa mi na nerwy odezwę sie za chwile
napisze w skrócie:
yoyo+PHP-Fusion+strona_z_napisami=[kupa]
przecież pisze że no longer yoyo
Początkowo strona miała stać na gigacities
- sprawdziłem, też za free, więc jakością się raczej różnić nie będą... to po pierwsze.
Po drugie nie cierpię reklamowania stron zrobionych w ok. 5% albo jeszcze mniej, taka jest i ta Twoja strona :/ Zero artykułów, plików, niczego nie ma... nawet wygląd (nie chodzi o grafikę, a o samo menu, którego praktycznie nie ma, bo to co jest to jest ... itp.), pooglądaj stronki na tym CMSie oparte i próbuj zrobić swoją podobnie (jeśli chdozi o funkcjonalność)
Po 3 -
Nazwa musi być krotka i chwytliwa nie przywiązujcie do niej zbyt dużej wagi
- ta nazwa zbyt chwytliwa nie jest...
Po 4 - nie widać byś znał się za bardzo na PHP-Fusion, pobaw się tym najpierw, przemyśl jak ta strona ma wyglądać, dopracuj ją, wtedy możesz powrócić ze swoją wizją. Póki co to kolejny śmieć w pięknym internetowym świecie M&A.
Po 5 - forum - nie wiem jak inni, ale mnie drażni duża ilość działów, tak 2x mniej i będzie okej
Po 6 - Z Twojej dotychczasowej pracy jedynie regulamin jest ok - krótki i treściwy - tak powinno być
PS. ja na stronkę wchodzić nie będe
Coś mi się zdaje, że nie tylko Ty Choć mam nadzieję, że w przyszłości będzie na co wchodzić i zmienię zdanie
PS. Moja wypowiedź nie miała na celu zniechęcenia Cię, a po prostu ukierunkowania na nie robienie tego od d...y strony (czyt. najpierw zrób to tak, aby było co prezentować, potem reklamuj, nie na odwrót. Nawet jak chcesz, aby ktoś Ci pomógł to najpierw wykaż, że sam też coś robisz, bo pliki na serv każdy jeden potrafi ).
Ostatnio edytowany przez MisQL (2007-12-15 17:38:07)
Przecież zaznaczyłem ze jest to dopiero projekt i wszystko co napisałeś w swoim poście jest prawdą staram sie i cały czas dodaje nowe rzeczy do strony wiec trochę cierpliwości a mam nadzieje ze zmienicie zdanie. Troszkę zrozumienia:)
Najbardziej mi chodzi o to, co niżej cytuje, razi mnie jak ktoś się reklamuje, a jak wchodzisz na stronę to wszystko co widzisz to zainstalowany CMS i przeważnie na tym kończy się wszystko.
Po drugie nie cierpię reklamowania stron zrobionych w ok. 5% albo jeszcze mniej, taka jest i ta Twoja strona :/ Zero artykułów, plików, niczego nie ma... (...) najpierw zrób to tak, aby było co prezentować, potem reklamuj, nie na odwrót. Nawet jak chcesz, aby ktoś Ci pomógł to najpierw wykaż, że sam też coś robisz, bo pliki na serv każdy jeden potrafi
Po drugie, co z serverem? Napisałeś, że zmieniasz z yoyo, ale na co? Kolejny free czy na płatny?
Ja zajrzałam i już na pierwszej stronie ujrzałam błąd (powtarzające się wyrazy) wynikający zapewne z przysłowiowego rozpędu. Nie jestem aż taką pedantką i perfekcjonistką, ale jeśli chcesz stworzyć poważny i szanowany serwis, to musisz zwracać uwagę nawet na tego typu szczegóły. W innym wypadku Twój serwis będzie się wydawał mało rzetelny i wiarygodny. Może się za bardzo czepiam, ale uważam, że jeżeli na stronie głównej są jakiekolwiek błędy i "wpadki" to przeciętny internauta będzie mógł się spodziewać tego samego w całym serwisie, bo jeśli główna strona jest zrobiona po łebkach to jaka pewność, że reszta będzie porządna?
BTW reszty nie czytałam w obawie przed wychwyceniem większej ilości kwiatków:P
Ale nie przejmuj się. Pewnie niektórzy zechcą korzystać z tego serwisu zarówno wklepując napisy, jak i je pobierając, a także udzielając się na forum:) Nie będę to nestety ja:D
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
A czytałeś co autorzy napisów sądzą, o "mieszaniu" napisów do anime i napisów do filmów ?
Tłumaczę napisy i nie widzę żadnych przeciwwskazań. Obecnie wydaje mi się to niepotrzebne, skoro działa animesub.info, ale nie wykluczam, że kiedyś dodam subtytle do jakiegoś anime gdzie indziej.
napisze w skrócie:
yoyo+PHP-Fusion+strona_z_napisami=[kupa]
z tym całkeim się zgadzam..
2.
yoyo.pl - darmowy serwer, hosting, reklamy, czesto bardzo zwalania, sam mam www na yoyo.pl (nie mam czasu, i nawet
qrdno no nie chce mi sie go przenosic na serwer gdzie stoi forum ^^)
2. Php fusion - nie masz odpowiedniego silnika zeby prowadzic (w bierzącym stanie projektu) strony z napisami,
---
3. Disagne pada, Jesli chodzi o logo, domyslam sie ze było robione na szybko ;>
GBo tylko pierwsze 7 cm od lewej wygląda w miare dobrze :PP
Powodzenia tak czy inaczej
Nie dziw się, ze spotkałeś się z krytyką.
Po prostu wszyscy chcą ostudzić twój zapał, abyś się potem mocno nie rozczarował.
Owszem zaczynasz i ja to rozumiem, ale musisz duużo się doszkolić.
Wbrew pozorom strony robią się popularne, nie dzięki reklamowaniu ich wszędzie na serwisach (to często przynosi odwrotny skutek), ale dzieki dużej i dobrej pracy ich autorów lub oryginalnym pomyśle i dobrym wykonaniu.
Twoja póki co nie spełnia tych "wymogów" więc nie wróżę takiego powodzenia jakiego oczekujesz.
Ale cię nei skreślam. Poćwicz, poucz się jak sie pisze strony itd. i jak będziesz miał dobry warsztat na to i dobry pomysł, to wracaj
P.S.
Używanie CMSów to nic złego o ile potrafi sie tego CMS w pełni modyfikować (czyli w 100% dopasować do własnych potrzeb), a nie tylko isntalować gotowe moduły i themy. Wszak ANSI też jest CMSem
Strony 1