Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Freeman napisał:Co to konkretnie znaczy, że "tępisz gejów". Pogrubiłem, żeby łatwiej było zauważyć, o co chodzi...
Super moderator z ciebie co? najpierw sie pytasz, a jak ci wyjaśniam rzeczowo to ostrzeżeniami walisz.
Miąłeś pytanie dałem odpowiedz, jak miałeś walić warny to było nie pytać.
Zadałem pytanie, żeby się upewnić z kim mam do czynienia. Głupio by było przecież dać komuś nieuzasadnionego warna, nieprawdaż?
Nie rozumiem takiej postawy wobec homoseksualistów. Założę się, że jakby Zuziek spotkał lesbę, to nawet chętnie by popatrzył jak świruje z drugą (jak większość facetów zresztą). To przecież coś innego. Ale czy aby na pewno? A brak tolerancji to co innego niż jawna dyskryminacja i "tępienie". To mi bardziej wygląda na taktykę SS.
Wracając do tematu. Na konwenty niestety nie chodzę, na żadnym w życiu nie byłam:( Nie mam jak bo za daleko. Ale może ktoś wie, czy jest coś w niedługim terminie organizowane w pobliżu Radomia? Bo mam w bliskim czasie plan aby zjechać do Polski na jakiś miesiąc:D I chętnie bym poszła:P
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Dragmaru co polecasz na jutro rano ??
będzie coś ciekawego bo na tej stronie i ulotkach tak to jakoś rozpisane że nie orientuje się do końca. dzisiaj miał być jakiś turniej gier a nic takiego nie widziałem.
Ani dzisiaj, ani jutro się nie wybieram-mam robotę do zrobienia. Poza tym nigdy nie wiesz na co trafisz i który wygład będzie arcyciekawy, a który spartolony. Idź na to, co cię interesuje. Z tego co wiem na konwencie jest oddzielny blok dla fanów RPG'ów, Mangi i Anime, Star Wars, Gier Komputerowych dodatkowo prelekcje i spotkania autorskie. Można coś sobie znaleźć. Co do turnieju gier to rozmowy wywnioskowałem że planują turniej Tekkena, Quake i bodajże Pro Evolution Soccer 4. Więcej nie wiem.
Z tego co słyszałem od kolegów z KAtharsis na Falkonie będzie turniej Medieval 2 Total War. Tak btw jakie anime chcielibyście zobaczyć na takim konwencie? Będe odpowiadał za dział anime na Puławskich Dniach Fantastyki w styczniu a prawdopodobnie także na Katharsis 2008 również w Puławach (Puławy- miasto między Radomiem a Lublinem, od jednego i drugiego oddalone o ok. 40 km. I z Radomia i z Lublinem można spokojnie dojechać busem z 4zł [takie małe info ]). Myślałem o Devil may Cry, Hellsing Ultimate i Afro Samurai (ale odpadło kiedy okazało się że nie ma japońskiej ścieżki dźwiękowej). Jakieś propozycje? NAjlepiej anime krótkie i dosyć nowe, żeby nie miało licencji w Polsce. (Sorry za oftop ale Cytadela nie zdenerwuje się że tak oftopuję w ich temacie - to nasi kumple )
OOOOO:D Ja idę:)
A może The Five Killers? O ile już wyszło... Albo Yamato Nadeshiko Shichi Henge, bo śmieszne jest[hehe]
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2007-11-17 14:43:15)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Strony Poprzednia 1 2