Nie jesteś zalogowany.
tak jak w temacie i na plakacie. Wszystko zaczyna sie 26 pazdziernika i skupia sie glownie wokol Palacu Kultury i Nauki. Szczegolowy plan imprezy oraz wszystkie inne informacje mozesie znalezc na oficjalnej stronie weekendu:
Jesli sa jacys chetni to niech sie zglaszaja, bo ja mam prawie na 100% sie wybieram, a jak wiadomo w kupie zawsze razniej.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
O, zajebiaszczo już sie bałem, że sam sie będę musiał wybrać... na 99% się pojawie.
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Nikt inny z wawy sie nie wybiera?
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
może ja bym się wybrał:) na przyszły weekend nie mam nic zaplanowanego
Me będzie na 99%^^ ba, nawet rodzinkę zabierze XD
edit. hare hare musssszę zobaczyć lol xD
Ostatnio edytowany przez parara (2007-10-19 20:58:38)
KDE4 ssie
ja bede na 100%
wstępnie i ja się deklaruje.
to moze jakies miejsce spotkania? Ja sie bede staral byc przez wszystkie dni Jako ze do palacu mam 20 minut piechota.
W weekend będę w Poznaniu, ale na pewno wybiorę się we wtorek i może w poniedziałek. :]
//
W poniedziałek na koncert muzyki kameralnej o 19 się wybieram, we wtorek na pokazy sztuk walki o 17.
Ostatnio edytowany przez Tarnum (2007-10-20 01:42:48)
A w Poznaniu expo zostało odwołane ?
Ma ktoś może jakieś większe rezerwacje na filharmonie? Bo chciał bym namówić koleżankę aby tam pójść a jak poszli byśmy na przysłowiową pałę i nie udało by nam się wejść to by była porażka totalna...
coz rezerwacje byly prowadzone do 10.X, wiec pozostaje tylko i wylacznie pojscie na pale.
heh no trudno przygotuje ja psychicznie może a tak na marginesie kto będzie w piątek na otwarciu?
Ja sie wybiorę, tylko nie wiem na co najbardziej sie opłaca iść... przeglądałem program i na razie wiem że muszę być na pokazach sztuk walki :] Jakby ktoś mógł polecić najlepsze eventy na tym japońskim weekendzie to byłbym wdzięczny (oglądanie wszystkiego to przesada)
BTW wczoraj mój brat sie zapisał do pol-jap wyższej szkoły technik komp. co za zbieg okoliczności
W przyszły weekend mam zajęcia na uczelni :|
Imperare sibi maximum est imperium
coz mowiac szczerze to ja chyba bede tam siedzial przez caly weekend. Skoro do tej pory nie udalo mi sie byc na niczym podobnym, to trzeba teraz wykorzystac nadarzajaca sie okazje
A w Poznaniu expo zostało odwołane ?
Niestety tak. Organizatorzy jednak nie podali przyczyny.
W weekend będę w Poznaniu, ale na pewno wybiorę się we wtorek i może w poniedziałek. :]
Jeśli już będziesz w Poznaniu to jakbyś miał czas można się spotkać i wyskoczyć gdzieś na kawę :>
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2007-10-21 14:19:01)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Lilka, chyba następnym razem, bo podejrzewam że po spotkaniu piątkowo-sobotnim ze znajomymi nie będę w stanie ;]
No, chyba że w niedzielę zanim wyjadę (16:12) jak wola i ochota będzie, to napisz mi via PM, to jakoś to obgadamy.
Jak projekty i sprawozdania pozwolą, to powinienem się pojawić, ale jeszcze nie wiem w jakie dni i na jakich eventach.
Jak wszyscy wiemy jutro o 15 pod pałacem rozpoczęcie, z kumplem się wybieram i mam pytanko czy chce ktoś się tam ustawić? W grupie fajniej