Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Najciezej jest miec anime z tych stacji
a polsat 2 to juz tragedia...
Ma ktos moze cos z tych stacji??
A co tworzysz wspaniałej jakości kolekcję kaset VHS z anime? [roftl]
PS. Dla wszystkich miłośników serii anime "Mała księżniczka Sara"... ukazał się pierwszy episod z angielskim hardsubem. Ciekawe, czy dotrwają do końca? Miło sobie powspominać dzieciństwo. Ech, jak wtedy czekolada cieszyła i "resorak" za dolca pod choinką. Było, minęło i nie wróci. Ech... Little Princess Sara ep. 1
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-10-06 14:43:57)
nie tv ripow
ja mam calego sailormoon ( pol na vhs i pol na kompie )
raziel a planujesz zgrywanie na pc?
sprawdze
robie ciagle jak mam czas juz mam do konca sagi krysztalowe tokyo 1 seriie wrzucilem na torrenty.org jak by ktos chcial a sezon drugi wstawie niebawem jak up podniose ( zmienia mi sie operator i bede mial 512 wysylanie wiec bedzie szybciej sie rozchodzic ) ale ogolnie to tempo nie jest szybkie bo studia sie zaczely ale mysle ze do grudnia skoncze calosc zgrywac , uprzedzam ze jakosc to nie dvdrip a vhs zaimuja okolo 175 mb zreszta ktos kto juz sciagnal z torrenty.org zaczal uplodowac na mizunaworld od odcinka okolo 30 , szkoda tylko ze nie zapytal o to czy moze bo przeciez czlowiek sie narobi a ktos nawet nie chce sie zpytac czy moze udostepnic , dodam ze oczywiscie bym sie zgodzil bo o to chodzi zeby sie rozeszlo no ale zapytac by wypadalo
pozdro
po co??po co ci takie shity ??
vpirate2 nie rozumiem co masz na mysli shity ?/ chodzi ci o jakosc ?? to znajdz mi dvdripy po polsku a co jesli mam mala siostre ktora chcialbym sobie zapoznac z anime ?? przeciez ona nie umie na tyle czytac zeby sobie z napisami poradzic !!! ponadto to jest anime na ktorym sie wychowalem razem z capitanem tsubasa i dragonballem
ponadto skad mozesz wiedziec ze shity przeciez pewnie nie sciagnoles wiec jak mozesz oceniac ?
~raziel4ever a skąd można ściągnąć te odcinki które zgrywasz?
vpirate2 nie rozumiem co masz na mysli shity ?/ chodzi ci o jakosc ?? to znajdz mi dvdripy po polsku a co jesli mam mala siostre ktora chcialbym sobie zapoznac z anime ?? przeciez ona nie umie na tyle czytac zeby sobie z napisami poradzic !!! ponadto to jest anime na ktorym sie wychowalem razem z capitanem tsubasa i dragonballem
ponadto skad mozesz wiedziec ze shity przeciez pewnie nie sciagnoles wiec jak mozesz oceniac ?
to sie sciagnij ivona i twoja siostra nie bedzie musiala ogladac na cartoonie anime(,bo tam jest glupi dubing polski)[jezor]
to powiedz mi jak se sciagne ivona to przeciez jakosc lektora bedzie o niebo gorsza niz orginalnie w posacie
ivona bardzo dobrze czyta ale tylko pelna wesja i musiz miec allplayera(ja tego nie uzywam)
~vpirate2 bardzo dobrze czyta jak na elektronicznego lektora ale bez porownania na razie daleko jej do prawdziwego lektora , wiem bo przez pewien okres korzystalem ( wiadomo jak to jest z ciekawostami pojawia sie i kazdy chce dla szpanu przetestowac
ptaku udostepniam na www.torrenty.org wpisz czarodziejka z księżyca lektor i bedzie
ivona bardzo dobrze czyta ale tylko pelna wesja i musiz miec allplayera(ja tego nie uzywam)
Żadna Ivona nie pobije naszej Danusi Stachyry i Jej głosu w Sailor Moon i Candy-Candy.:-D
A może ktoś wpadł by na to, żeby zgrywać sam dźwięk z kaset VHS (najlepiej jak ktoś ma dobry magnetowid stereo), poprawić synchro (analog to jednak analog) i dołączyć potem do jakiegoś ładnego DVDrip-a, jako osobną ścieżkę dźwiękową? Potrzebny by był tylko ktoś, kto by się znał troche na elektroakustyce, i potrafił usunąć szumy z tych ścieżek. (w miare możliwości bez uszkodzenia samego dźwięku) Robiłem kiedyś takie rzeczy (przede wszystkim do Aoki Densetsu Shoot!), brakuje mi teraz tylko na to czasu...[placze]
zaden lektor elektorniczny nie rowna sie z lektorem ludzkim...
ogladalem film z ivona/agata i kilka jeszcze innych i psuje sie ogladanie filmu przez takie gowno...
juz wole z napisami niz z takim czyms jak ivona itp.
a wracajac do tematu to tylko raziel sie zadeklarowal ze ma anime z polsatu
Ivona w porównaniu do prawdziwego lektora to niżej niż cienizna
mmm też chętnie bym sobie obejrzał Sally Czarownicę, albo jeszcze lepiej Candy Candy (tego to chyba nie powtarzali ani razu) Danuta Stachyra mimo swojego bajkowego głosiku ma swój urok.
Strony 1