#1 2007-09-24 15:26:38

gracol
Użytkownik

[TORUŃ] Japonia. Tracycja i współczesność.

"W najbliższą środę, 26 września w Toruńskim Dworze Artusa odbędzie się spotkanie "Japonia. Tradycja i współczesność". Gościem będzie dziennikarz, podróżnik i fotografik Marek Karbowiak. W programie prelekcja i pokaz multimedialny. Spotkanie rozpocznie się w Sali Wielkiej o 18, zaś wstęp jest darmowy."

Za:
http://www.manga.gildia.pl/newsy/archiw … olczesnosc
http://www.artus.torun.pl/index2.html

Ja będę na 100% smile_big Może ktoś jeszcze? Winged? :>

#2 2007-09-24 16:22:02

duch_84
Użytkownik

Odp: [TORUŃ] Japonia. Tracycja i współczesność.

Staż niestety, po za tym za daleko.

#3 2007-09-24 20:23:09

Winged
Użytkownik

Czytałem wcześniej na Gildii. I sobie myślę, że pójdę. Ale niestety w Toruniu jeszcze nie będę. Czemu nie zrobili tego w roku akademickim? Więcej osób by przyszło.

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#4 2007-09-24 22:33:28

gracol
Użytkownik

Może i tak, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Tak czy siak ja będę. Hehe, jakbyś przyjechał zobaczył byś mnie w garniturze ;D

#5 2007-09-24 22:35:24

Winged
Użytkownik

gracol napisał:

Może i tak, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Tak czy siak ja będę. Hehe, jakbyś przyjechał zobaczył byś mnie w garniturze ;D

Ale ja Cię widziałem. W takim kremowym (beż to się chyba nazywa) i czarnej koszuli. Tylko, czemu w garniturze? Czyżbyś był zaangażowany w tę akcję? smile

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#6 2007-09-24 23:15:46

gracol
Użytkownik

Winged napisał:
gracol napisał:

Ale ja Cię widziałem. W takim kremowym (beż to się chyba nazywa) i czarnej koszuli. Tylko, czemu w garniturze? Czyżbyś był zaangażowany w tę akcję? smile

Hehe, no faktycznie widziałeś :/ No nic, koniec oftopa ;] Zapraszam na wykład.

Stopka forum

© Animesub.info 2025