Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Z przyjemnością chcielibyśmy zaprosić wszytkich twórców i miłośników teledysków anime do udziału w plebiscycie organizowanym na łamach serwisu AMV.com.pl
Jak można wywnioskować z nazwy konkursu, nagrody przyznane zostaną przez publiczność, która spośród wszystkich teledysków wydanych w 2006 roku wybierze te, które zasługują na miano najlepszych w danej kategorii.
Jeśli więc tworzysz AMV i chcesz aby twój klip wziął udział w plebiscycie, nie zwlekaj i dodaj go do naszej bazy teledysków.
Warunek: premiera twojego klipu miała miejsce w 2006 roku.
Na zgłoszenia czekamy do 31-go października.
:O
Mój głos pójdzie na 'Kan Dou' - pal licho anonimowość XD
Nadszedł czas by rozpocząć najważniejszy etap tegorocznego, pierwszego rozdania Nagród Publiczności AMV.com.pl - głosowanie
W menu głównym pojawił się link prowadzący do strony, gdzie można wytypować swoich kandydatów do nagrody w siedmiu różnych kategoriach. Zachęcamy zatem do (przemyślanego) głosowania
Pamiętaj - Twój głos może zdecydować o zwycięzcy!
Głosowanie trwa do 30 Listopada.
haha Ace - w twórcy roku jesteś 2 razy
Skoro jestem fanem amv a lada chwila bede tworzyc własne to z miłą chęcią wezmę udzial w głosowaniu po obejrzeniu wszystkich amv's
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2007-11-02 13:59:36)
Skoro jestem fanem amv a lada chwila bede tworzyc własne to z miłą chęcią wezmę udzial w głosowaniu po obejrzeniu wszystkich amv's
wstydź się niektóre z tych co biorą udział w konkursie mają około roku
mariodreamer napisał:Skoro jestem fanem amv a lada chwila bede tworzyc własne to z miłą chęcią wezmę udzial w głosowaniu po obejrzeniu wszystkich amv's
Kisiel wstydzic sie nie wstydze . Trze miec czas na tworzenie a tego czasu jakos mi brakowalo wczesniej. Teraz to sie powinno zmienic.
Kisiel napisał:mariodreamer napisał:Skoro jestem fanem amv a lada chwila bede tworzyc własne to z miłą chęcią wezmę udzial w głosowaniu po obejrzeniu wszystkich amv's
Kisiel wstydzic sie nie wstydze . Trze miec czas na tworzenie a tego czasu jakos mi brakowalo wczesniej. Teraz to sie powinno zmienic.
Mi chodziło o to, że do tej pory wszystkich nie widziałeś
nie o tworzenie bo też mi na to brakuje czasu.
Czasami sie zaglądało na stronke amv.com.pl i wiekszoc teledysków jakos nie widziałem, ale to sie zmieni. Przewaznie na youtube ogladam amv's
Czasami sie zaglądało na stronke amv.com.pl i wiekszoc teledysków jakos nie widziałem, ale to sie zmieni. Przewaznie na youtube ogladam amv's
ja przeważnie ściągam a jak sie podoba to leci na dvd z innymi.
akurat te z polskiej sceny amv nie wypada nie znać - szczególnie, że AceMan napracował sie by były wszystkie w jednym miejscu.
Teraz to sie juz pozna amv's z polskiej sceny na mur beton
PS: Mam nadzieje ze niedlugo bede na takim samym lub podobnym poziomie co inni z amv.com.pl
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2007-11-02 14:35:49)
Czas głosowania powoli dobiega końca
Jeśli do tej pory nie wytypowaliście swoich kandydatów - jeszcze nie jest za późno! ;]
Pamiętajcie, że wasze głosy mogą zmienić ostateczne wyniki i zdecydować o wygranej.
Głosowanie kończy się 30-go Listopada 2007 o godz. 23:59
Zakończyła się tegoroczna, pierwsza edycja rozdania Nagród Publiczności AMV.com.pl! Oto klipy, które według użytkowników serwisu zasłużyły na miano najlepszych w 2006 roku:
Najlepszy przekaz / fabuła: Arczi - Fighting Spirit
Najlepszy montaż: Pogo - 1001st Stage
Najlepsza jakość audio/video: Szwagier - Mathematics is the language of Matrix
Najoryginalniejszy klip: Pogo - 1001st Stage
Najlepsze efekty: Szwagier - Mathematics is the language of Matrix
Najlepszy klip: Pogo - 1001st Stage
Twórca roku: AceMan
Wszystkim zwycięzcom gratulujemy!
Dziękujemy także wszystkim, którzy głosowali w plebiscycie
Strony 1