Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
czy nie mozna nagrywac na plyte jednoczesnie ogm i np avi????czy jest mozliwosc jakos to zrobic zeby mozna bylo???bylbym wdzieczny za odpowiedz[okej]
Możesz od razu na jedną płytę nagrywać: mkv, ogm, jpg, rar, avi, rmvb, co tu dużo pisać, można wszystko. Beznadziejny temat. mareczek, chyba dostaniesz czwarte ostrzeżenie.
bo popatrzcie,ja chcialem nagrac mkv z ogm i mi nie chcialo nagrac i dalem do naprawy nagrywarke,przyslali mi spowrotem i nadal nie moge na grac alej ak sparwdzilem iine rozszezenia do nagrania to wzytko mi sie nagralo bez za rzutow
tylko ogm nie mozna nagrac z innym formatem
Ostatnio edytowany przez mareczek_65 (2007-08-27 15:22:50)
Niestety nie można zakładać tak głupich tematów, ale rozumiem, że pisząc taką prowokację, zdawałeś sobie sprawę z konsekwencji.
Pozdrawiam i żegnam (chyba po raz kolejny, niestety).
czy nie mozna nagrywac na plyte jednoczesnie ogm i np avi????czy jest mozliwosc jakos to zrobic zeby mozna bylo???bylbym wdzieczny za odpowiedz[okej]
Z tego co wiem płyty chodnikowe mają opcję łączenia sesji, jeśli chcesz nagrywać różne formaty.
Jeśli chodzi o płyty CD musisz kupić te za 19,90, które odczytują AVI, normalne mogą tylko rmvb.
Z tego co wiem DVD pozwala na nagranie 2 plików AVI naraz, ale jak masz OGM, to można już 7, trochę pokombinować i na pewno coś z tego wyjdzie.:)
Good bye, my friend, może przyjade do Żor cię odwiedzić, bo mam blisko. XD
Strony 1