Nie jesteś zalogowany.
Lucky Star...
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
no synchro to nie problem tylko ze co subber to iiny sens wypowiedzi...
Eeee, nie rozumiem. To dopasuj sobie napisy od tego subbera, którego lubisz i tyle.
"Skazany na zajebistość"
Ja również proszę o Lucky Star!
Ciekawe czy znajdzie się ktoś odważny to przetłumaczyć...
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Ja też dołączam się do prośby o Lucky Star
Rocco i jego świat. jeśli ktoś to pamięta.. nikt chyba tego nie przetłumaczył, i nie przetłumaczy..
Ja również proszę o Lucky Star!
Ciekawe czy znajdzie się ktoś odważny to przetłumaczyć...
To, aż tak trudne to jest do przetłumaczenia?;> Czy po prostu chcesz by ktoś przyjął wyzwanie?
Tak czy owak, na moje subki Nanohy StrikerS nie ma ma dużo chętnych, więc darowałem sobie tą serie, no i nie ma rawów w dobrej jakości na hardki ;s (zresztą nie wiem co mnie wzięło na tłumaczenie 3-go sezonu xD ), ale do rzeczy, jak znajdę chwilę to zrobię soft i hard suby do Lucky Star bo już mam Rawy w HD ;]
ivelios napisał:Ja również proszę o Lucky Star!
Ciekawe czy znajdzie się ktoś odważny to przetłumaczyć...To, aż tak trudne to jest do przetłumaczenia?;> Czy po prostu chcesz by ktoś przyjął wyzwanie?
Nie jst trudne do tłumaczenia, ale duuuuuużo tekstu i te dialogi są jakby powiedzieć... dziwne, inne?[los]
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
To ja też proszę o przetłumaczenie Lucky Star!
MajK napisał:ivelios napisał:Ja również proszę o Lucky Star!
Ciekawe czy znajdzie się ktoś odważny to przetłumaczyć...To, aż tak trudne to jest do przetłumaczenia?;> Czy po prostu chcesz by ktoś przyjął wyzwanie?
Nie jst trudne do tłumaczenia, ale duuuuuużo tekstu i te dialogi są jakby powiedzieć... dziwne, inne?[los]
Dokładnie. Bez dobrego poczucia humoru nie radzę się za to zabierać .
ivelios napisał:MajK napisał:ivelios napisał:Ja również proszę o Lucky Star!
Dokładnie. Bez dobrego poczucia humoru nie radzę się za to zabierać .
Humor jest do przejścia ale najgorsza jest ilość dialogów, zupełnie jak w excel saga, a sam humor czasem wydawał mi się bardziej dziecinny, ktoś młodszy umiałby go oddać, ale ja (lat23) miałbym problem("taki stary koń jestem" jak mawia moja mama.)
ooo a ja bym prosiła o dokończenie Night head genesis
ooo a ja bym prosiła o dokończenie Night head genesis
Jest tłumaczone na bieżąco. Musisz uzbroić się w cierpliwość .
saint seiya inferno hades [SPA]
saint seiya inferno hades [SPA]
Napisyhttp://www.animesub.info/szukaj.php?szukane=hades+inferno
Nie wiem czy są do tej wersji co chcesz, ale zrobienie synchra to chyba nie problem...
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
BARDZO PROSZE o dokonczenie Hunter x Hunter BARDZO PROSZE zostalo raptem kilka ep.BARDZO PROSZE
Ludu
Maria-sama ga Miteru została już przetłumaczona, bardzo pięknie przez grono utalentowanych tłumaczy.
Jednak ciągle czeka na nas:
i wychodząca obecnie:
Może ktoś ma na to ochotę
Ludu
Maria-sama ga Miteru została już przetłumaczona, bardzo pięknie przez grono utalentowanych tłumaczy.
Jednak ciągle czeka na nas:
i wychodząca obecnie:
Może ktoś ma na to ochotę
Mam zamiar w wolnych chwilach tłumaczyć drugi sezon tego Anime, gdyż też bardzo lubię tą serię Proszę o cierpliwość, wkrótce powinienem udostępnić napisy do pierwszego epka tego Anime
Ludu
(...)Może ktoś ma na to ochotę
NO jak tak patrze to jeśli stereotyp że laski z szkół żeńskich katolicznych to homo laski to:
1) chce tam być i nawracać
2) ewentualnie zostać laską(drastyczne ale no cóż)
3) niech ktoś tłumaczy
Wiem jestem nie teges
A czy weźmie się ktoś za Lucky Star?