Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam!
Poszukuje napisów do anime Tales From Earthsea wersja która posiadam(Tales.From.Earthsea.2006.DVDRip.XviD-BeStDivX) CD2
Na napisy.info jest wersja angielska, a na animesub.info jest polska wersja ale do 1cd.
Jeżeli ktoś ma napisy do wersji 2 płytowej albo może przetłumaczyć te z napisy.info będę mu bardzo wdzięczny! Pozdrawiam!
Ostatnio edytowany przez bar007 (2007-08-20 04:28:34)
a próbowałeś napiprojektem ściągać ?
Nie widzę żadnego problemu w dostosowaniu obecnych napisów, tym bardziej że dostępne są w formatach czasowych.
Widzisz może dla ciebie to nie jest problemem ale ja nigdy nie interesowałem się jak to sie robi był bym wdzięczny, żeby ktoś to przerobił chociaż na 2cd a dalej już poradzę sobie z dopasowaniem napisów
Ostatnio edytowany przez bar007 (2007-08-20 09:42:59)
Temat zamykam (jak zwykle temat tego typu), bo inaczej nas zaleją podobne.
~bar007 - ale jak ktoś ma ci te napisy przerobić na 2cd, skoro nie wie, w którym miejscu jest podzielony film? Mogę ci je podzielić w połowie, ale na 99,9% zrobię to w złym miejscu i wtedy dopiero będziesz się męczył z dopasowaniem. A skoro piszesz, że z dopasowaniem napisów sobie poradzisz (czyli jakąś wiedzę na temat obsługi któregoś z edytorów posiadasz), to nie rozumiem, w czym problem. Otwierasz film z napisami w edytorze, jedziesz do końca pierwszej płyty, zapisujesz odpowiednią część napisów jako cd1, część pozostałą - czyli cd2 - dopasowujesz sobie czasowo do drugiej płytki. Zresztą w naszym przemiłym FAQ jest świetny tutorial autorstwa Arda (naprawdę polecam) o obsłudze SubEdita.
Strony 1