Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
tanatos666 napisał:Aliens vs. Predator 2
szczególnie jak grasz obcym i predatorem[okej]Bzdeta. Który to niby zły?
obcy jest zawsze zły[zly]
a predator do najmilszych gości nienależny
na początku zabija bo może a nie musi. przecież można dojść do następnych lokacji omijając wojsko i naukowców
a można zrobić masakrę i to w jakim stylu[slina]a potem piękna zemsta
a poza tym niskie wymagania przy takim klimacie[cool]w to trzeba zagrać
Akurat Xenomorph, jako prymitywny stwór z silnym instynktem przetrwania to był chyba najmniej "zły" z tej trójki
z silnym instynktem przetrwania to był chyba żołnierz szczególnie jak miał kropeczki na radarze
robiące pi pii piii piiii piiiiiiiiiiiiiiii
można grać w Gothicu złym zawsze
marcin2 napisał:tanatos666 napisał:Aliens vs. Predator 2
szczególnie jak grasz obcym i predatorem[okej]Bzdeta. Który to niby zły?
obcy jest zawsze zły[zly]
Bo ty tak twierdzisz?
Zarówno w grach, jak i w filmach obcy zawsze bronił tylko swojego. Predator to samo, tyle że więcej przyjemności miał z tego.
(W Duke Nukem 3d też zabijasz, ale czy to czyni cię "złym charakterem"?)
W Might n' Magic VII można opowiedzieć się za "ciemną stroną" mn.w. na półmetku gry, stając się najemnikami Archibalda.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-06-26 23:27:49)
wszystkie gry które podajecie są fajne i w prawie wszystkie grałem ale ja szukam czegoś w czym z założenia jesteśmy źli i powinniśmy czynić zło. Prawie wszystkie RPG z ostatnich lat odpadają bo to mój ulubiony rodzaj gry więc prawie wszystko mam zaliczone. Musi być coś takiego czego szukam
Ps. JA, DK 1 i 2, przeszedłem, Black and white też
Ostatnio edytowany przez malkor (2007-06-26 23:33:30)
graj w sims-y. Stwórz rodzinkę i ją zabij ;P i tak w nieskończoność
mam uczulenie na simsy
To może Dark Messiah of Might and Magic? Świetny slasher FPS + możliwoś wybrania po jakimś czasie dobrej lub złej strony;)
Neverwinter Nights 2
Serie gier Blood Omen.
Można też się pokusić na Bloodrayne.
Ostatnio edytowany przez Starfox (2007-06-27 00:16:01)
powiem jedno - Soul Reaver
Bo ty tak twierdzisz?
Zarówno w grach, jak i w filmach obcy zawsze bronił tylko swojego. Predator to samo, tyle że więcej przyjemności miał z tego.
A mi się wydawało, że predator był łowcą, który zabija dla przyjemności.
marcin2 napisał:Bo ty tak twierdzisz?
Zarówno w grach, jak i w filmach obcy zawsze bronił tylko swojego. Predator to samo, tyle że więcej przyjemności miał z tego.A mi się wydawało, że predator był łowcą, który zabija dla przyjemności.
Raczej zależy to od przynależności do klanu w jakim się znajduje.
A polował dla trofeów - czaszek.
Polecam życie w realu, a konkretnie stosunki kobieco-męskie. Zawsze będziesz tym złym.
polecam grę którą proponuje Sevortharte , tylko uważaj na absurdalny poziom trudności ( kodów itp. rzeczy niema : / )
Polecam życie w realu, a konkretnie stosunki kobieco-męskie. Zawsze będziesz tym złym.
Lol, a jakie ma wymagania sprzetowe?
A tak powaznie, to duzo z tych, ktore bym polecil juz zostalo wyminione, wiec dodam:
Punisher (chociaz w sumie zalezy jak sie na Franka patrzy), BloodRayne (to samo co u Punishera) no i obie czesci Suffering
W GTA też nie gra się aniołem, a chyba nie wymione było, poza tym to Medieval, Silent Hunter II, Panzer General lub jakaś inna gra w której grasz Niemcami, a jak potwierdzą to nasi rządzący: Niemiec=zły
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Evil Genius
Dungeon Keeper
manhunt
Postal
+ wile cRPG e których wykreujesz złą postać
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna