Nie jesteś zalogowany.
Jak w temaci z tym że nie chce GTA ani DK2 bo przeszedłem
007 goldeneye
w god of war za aniołka też nie uchodzimy:)
W Goldeneye się grało złym? No proszę.
Teraz wyszła nowa gierka w tym typie, Overlord, ale ja polecam jakieś RPG, gdzie można grać "złą" postacią (przykładowo w obu częściach KotoR miło się gra po Ciemnej Stronie Mocy). Pod te kryteria podpada też Hitman (choć tu można polemizować - jak w zasadzie w przypadku każdej takiej gry).
Kingpin: Life of Crime :P:P:P:P:P:P stara ale jara
W każdym RPG na zasadach ad&d można grać złą postacią i postępować jak na zła postać przystało.
Manhunt ta gra jest złaaa
Nie no Kotora itp. się przeszło. Manhunta też kingpin dawnoooooo zaliczony. Ten Overlord to troszke za mocny jak na mój sprzęt. Jeszcze jakieś pomysły?
może najpierw napisz jakie gry przeszedłeś?
thief i fishing simulator (pomyśl, co muszą czuć te biedne ryby ).
Ostatnio edytowany przez Farfarello (2007-06-26 20:28:15)
A może cuś w stylu azjatyckim... mianowicie Jade Empire, a co!
Dungeon Keeper chyba się nada. No i poniekąd jedynka Diablo (z uwagi na fabułę dwójki).
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-06-26 20:33:22)
AAHHH!! jak mogłem zapomnieć! carmagedon!!
Thief all czesci i Carmageddon, ale widze ze juz bylo wymieniane xP
Spróbuj Fable: The Lost Chapters. Łatwy i przyjemny cRPG, idealny by przyjemnie i bezstresowo spędzić czas:)
wiluS chciałem go podać ;D bo właśnie przeszedłem ;D ale gra na 16 godzin jest jedynie ..
Thief all czesci i Carmageddon, ale widze ze juz bylo wymieniane xP
W Thiefie, mimo tytułu i możliwości krojenia przechodniów z sakiewek, na pewno nie gramy "złą" postacią, w żadnej części.
Guard napisał:Thief all czesci i Carmageddon, ale widze ze juz bylo wymieniane xP
W Thiefie, mimo tytułu i możliwości krojenia przechodniów z sakiewek, na pewno nie gramy "złą" postacią, w żadnej części.
Jak Ci Garrett wyniesie np. kompa z chaty - inaczej zaśpiewasz.
Manhunt ta gra jest złaaa
MANHUNT roxx! Tylko pamiętajcie pozamykać drzwi, okna, i zgasić światło... pigułka relanium też nie zaszkodzi[hehe]
Btw. jakoś na sierpień ma ujrzeć swiatło dzienne MANHUNT II (ale póki co, tylko na konsonę:()
PS. "Jedi Knight Akademy" - gierka powala, np. technikami walk przy użyciu Lightsaber'a, i można stać się "złym":D
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-06-26 21:10:07)