Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
zaprzaszam do rzucenia okiem na moją amv'kę z Melancholy of Haruhi Suzumiya do muzyki Roba Zombie - Girl on Fire
pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=GQdn1-KRnMU
Ostatnio edytowany przez drajwer (2007-05-13 12:03:23)
Wprawdzie widziałem kilka lepszych AMV'ów z tej serii, ale i tak niezły:D.
Rispecta za timing i montaż. Niezłe.
Powiem że zazwyczaj byle jak wychodzą teledyski anime z piosenkami które są przypadkowe.Powinni wszyscy się nauczyć że najlepiej teledysk wychodzi przy japońskiej piosence,oczywiście przy innych też może wyjść świetnie ale piosenka musi być bardzo ładna.Na przykład nie ma nic głupszego niż dać do spokojnych scen agresywną piosenkę albo na odwrót.Bo przecież wystarczy podłożyć piosenkę z ostów z danego anime żeby to ładnie wyszło.
Czy to jest aż takie trudne do wymyślenia.
Calkiem niezle, koncowka troche slaba, ale calkiem niezle
ara ara...
Podaj link do wersji z normalną jakością. avi or mp4 whatever. Link może być z amv.org
Powinni wszyscy się nauczyć że najlepiej teledysk wychodzi przy japońskiej piosence,oczywiście przy innych też może wyjść świetnie ale piosenka musi być bardzo ładna.Na przykład nie ma nic głupszego niż dać do spokojnych scen agresywną piosenkę albo na odwrót.Bo przecież wystarczy podłożyć piosenkę z ostów z danego anime żeby to ładnie wyszło.
Może niech się najpierw nauczą, że zaczynanie zdania od razu po kropce, z pominięciem spacji nie wygląda dobrze?
@tomxxx: Marnujesz się tu, zamiast jakieś warsztaty dla reżyserów-amatorów (typu Ridley Scott, Wong Kar-wai...) prowadzić. Mało prawdopodobne, żeby któryś z nich tu zajrzał, a szkoda byłoby odmówić im miejsca u wodopoju Twej mądrości, w senne popołudnie wytryskającego chłodnym, rzeźwym zdrojem.
Teledysek zmontowany sprawnie. Trochę się rozczarowałem, że to nie kawałek God Is LSD pt. Girls On Fire (polecam, pozostałe utwory z albumu Spirit Of Suicide również).
Bardzo mi sie podobał^^ Szczególnie timing;P i wg mnie dobrze dobrana muza;P
Ale zaraz, nie zauważyłem tam (w samym klipie) żadnej informacji o źródłach wykorzystanego materiału (tzn. nazwy wykonawcy i tytułu piosenki, ani tytułu anime). Jeśli przeoczyłem, to sorawka. Jeśli ich tam nie ma, to trochę nieładnie (wypadałoby podać źródła, o ile zamierzasz to rozpowszechniać innymi niż YouTube sposobami).
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-05-13 15:26:22)
~Obiwanshinobi, gdybyś wytrzymał do końca, to zobaczyłbyś, że źródła są wypisane
A samo amv całkiem fajne. Dodatkowy plus za muzykę Roba, pasowała
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
~Obiwanshinobi, gdybyś wytrzymał do końca, to zobaczyłbyś, że źródła są wypisane
Obejrzałem do końca, ale byłem na wpół śpiący i mogłem przeoczyć.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-05-13 16:09:10)
ok w wolnej chwili wrzuce na amv.org...
muzyka z zalozenia miała nie do konca pasowac do tego anime, ale chcialem tak dobrac sceny, zeby jakos "spasowała"
w kazdym razie juz planuję kolejne "dziwactwo"
pzdr
Zapraszam na http://amv.com.pl ;P
Zapraszam na http://amv.com.pl ;P
lol Nawet lepiej, zawsze mogę wtedy walnąć komenta. A tyle jest ich zaległych do napisania na amvCP [kurde już ACP jest zajęte przez acepe XD]
Strony 1