Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Nie spodziewałem się, że w Polsce można znaleźć Japonię. No, ale nie takie cuda u nas się zdarzały. Nie jestem pewien, czy ta miejscowość ma tablice, czy to w ogóle jest miejscowość?! Stąd mała prośba do osób z Tarnowa lub mieszkających w pobliżu, by byli tak mili i sprawdzili tę "wioskę", a gdyby jeszcze tutaj foto z niej wrzucili, to byłoby coś. Może warto byłoby się tam wybrać Taki nalot animaniaków
Link do mapy internetowejwystarczy wpisać "japonia" do pola miejscowość.
No to tubylcy zdajcie relacje. Może są tam jakieś pensjonaty agroturystyczne lub chociaż pole namiotowe?
WOW nie wiedzialam, ze mieszkam tak blisko Japonii xP Chyba sie tam wybiore ^^ Moze w nastepny weekend... hehehe xD
No ja z pod chaty mam 291 km do Japonii XDDD.
Nie takie cuda się zdarzały. W końcu Ameryka i Wenecja też znajduje się w Polsce, to czemu by nie Japonia?
Może zrobimy tam jaki zlot ANSI
Heh. Ja tam mam 60km (Limanowa). Może kiedyś, jak będę jechał na 2 dni, na rowerku zahaczę o nią
Ostatnio edytowany przez MisQL (2007-05-12 15:37:06)
Niedaleko mnie jest Paryż
A do Japonii mam około 90km
Tyle, że to niezłą dziura musi być /bez obrazy dla Japończyków/.
Ja tam w Nowym Jorku kiedyś byłem
Ja mam tylko 154,54 km. Więc to stosunkowo "blisko" xD
A mnie interesuje ta Japonia. Więc, gdyby ktoś mógł się tam pofatygować, najlepiej z aparatem? Może jest jakieś jeziorko?
PS. A ja mam na starych planach wojskowych Argentynę w pobliżu. Pewnie już ta miejscowość nie istnieje.
Polska jest bardziej Japońska niż myślimy
Może Wałęsa się tam bunkruje
Ja mam kilka kilometrów do Aten
~filip75, do jeziorka jest jakieś 40km. Ale nie powiem, fajne miejsca są nad tym jeziorkiem
EDIT: Zauważyłem jeszcze koło Żdżarów coś małego i jeziorkowatego
Ostatnio edytowany przez MisQL (2007-05-12 17:26:42)
A ja mam bardzo blisko do Syberii xD
Strony 1