Nie jesteś zalogowany.
Jeśli ktoś wie, to prosiłbym aby podał linka do tej strony.
Z góry dzięki.:)
nie wiem czy o to ci chodzilo ale jest tam caly dragon ball ( odcinki ok 170-200 mb ) wszystko dvdrip ale jakiej grupy nie wiem ps to jest torrent
sorki ale teraz dopiero zauwazylem ze wcielo mi linka ( nie wiem dlaczego ale byl jak pisalem tego posta ale jak wyslalem to juz nie ) oto link http://projet-arf.servebeer.com duzo fajnych anime ( rycerze zodiaku , tsubasa 2002 , dragonball i inne wszystko pelne wersje w bardzo dobrej jakosci )
Eternit najlepiej z ich trakera na stronie namiary (żeby wejść musisz sie wpierw zarejestrować)
jarczew nie wiem co za link podałeś Eternit`owi ale jak te epy maja cytuje: "ok 170-200 mb" to to napewno nie jest robota AHQ bo oni poniżej 200MB na 1 epizod nie schodzą średnio koło 230 MB ma u nich 1 epizod
ekh... zdarzają się np. w przedziale 230-237 jest kilka epków poniżej 200mb ;b
a dacue jakiegoś linka do strony bo sie gubie?
kol. Gokuh ci podal linka.
dbz z megaupload od ANIME-HQ 2 odcinki po 200 mega
http://dbzkalamir.glt.pl/
moze komus to pomoze troszke...nie wiem jak dłudo bedą jeszcze aktywne ale na pewno ze 2 tygodnie
Po pierwsze: Nie wykopuj starych tematow.
Po drugie: Pliki na MU sa trzymane tak dlugo jak ktos pobiera. Jak nikt nie bedzie pobieral to zostana automatycznie skasowane po 30 dniach.
hmmm a kto wie skad sciagnac odcinki od 166 - 209 ? bo na www.majin2007.com nie ma tych trackerow ;/ ps ... na anime sub nie ma napisow od 133-154 moze ktos chetny do tlumaczen ?
Niech odkopuje, skoro to na temat . Naprawde lepiej jest tak, niż by było pełno identycznych tematów .
No to ja znowu odkopie ten topic
Chce wznowić ściąganie dbz (bo miałem małą przerwę) ale www.majin2007.com niedziała na anime-hq.org już niema tych torrentów, pamiętam że jeszcze były tu http://www.boxtorrents.com/ ale zapomniałem swojego konta a już niemożna sie rejestrować, jakby ktoś mógł mi swojego użyczyć to byłbym wdzięczny Albo może ktoś zna stronke na której są te paczki z dbz od AHQ ?
Pozdrawiam
może znajdziesz coś interesujacego na www.torrentspy.com
DBZ od AHQ można sciągnąć od AHQ !!!! ale oni dopiero wrzucają odcinki dbz na swój tracker bo ostatnio wszystko musieli zdjąć - wejdz na ich stronke
może znajdziesz coś interesujacego na www.torrentspy.com
Dzięki może coś wykopie
DBZ od AHQ można sciągnąć od AHQ !!!! ale oni dopiero wrzucają odcinki dbz na swój tracker bo ostatnio wszystko musieli zdjąć - wejdz na ich stronke
Jak pisałem pierwszego posta to było tam tylko kilka paczek z anime, to w takim razie pewnie niedługo dojdą dbz, akurat teraz stronka niedziała (pewnie pracują ) Dzięki za to info ~kalamir
Pozostaje tylko zyczyc kosmicznego downloadu wkoncu to tylko 65 GB...[baka]
Noo troszke mniej bo mam już do 190 odcinka
Pozdrawiam
o jej.... 190 odcinek to nie lukniesz szybko nowych napisków [shithappens]niahahahahahaha
Noo niestety i powiem więcej że mam luke między odcinkami 145-165 a te już musze pojedynczo [cholera]emulem sciągać. Ale "niedługo" będe już mieć te odcinki i wtedy obejrze je sobie z twoimi napisami i ocenię
Pozdrawiam
A moze ma ktos cala serie i bylby chetny na wymiane badz by odsprzedal w normalnej cennie?? Bylbym bardzo zainteresowany, bo mam neo 256 wiec raczej tego nie sciagne[cholera]
Pozdro
Posiadam wszystkie serie dragona w dvdripie jak co to pisz na gg mozemy sie dogadac.
2582185