Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Hmmm nie wiem czy to już pojawiło się wcześniej na DVD ale jakby co to jest właśnie do ściągnięcia
Kiedyś mbell z wandererem zmontowali do tego niezłe napisy.
kontener mkv !
To jest Raw ? Oj, chyba ściągnę
Dzięki
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Dziś dopiero wyszło ale zgaduje że chinole dali softsuby (dla mnie jak Raw) nawet zmuxowac można i je wywalić jak bardzo przeszkadzają a wmuxować twoje
Rozpoczynam zasys
Rozmiar plików 200-400MB i mkv, jakość musi być fajowa:)
Jak skończę sciągać od baki zajme się tym...
Pamiętam, że swego czasu Kare Kano bardzo przeżywałam. Szkoda tylko, ze po pierwszych 4 odcinkach fabuła się trochę rozmywa, ale wiadomo zmienił się nieco skład ekipy >_<
猫が大好き!!!
A co do tych napisów zmontowanych to brakuje 14 epa.
Chinole robią bardzo ładne dvdripy, ciekawe tylko jakiego kodeka uzyli przy tym. Trochę duże te rozmiary plików i jakos nieregulowane rozmiary, jeden 512 MB, drugi znowu 207 MB ~_~ (calość 9 GB, eee troszkę dużo jak na 26 odcinków).Druga sprawa to taka, że seedy w chińskich releasach szybko znikają i potem są problemy z pobraniem. Więc wszyscy co to chcą niech juz lepiej zabieraja się za ściąganie.
PS. Jak ktos ściągnie przynajmniej 1 odcinek poproszę o screena i specyfikacje (kodeki).
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-04-29 13:26:36)
o czym to anime? fajne?
Ejo jak ktoś sciągnie jakiś odcinek to niech do screena w png:D ja zacznę sciągać dopiero za jakieś 2-3h plus wypad do sklepu po płytki i małe porządki na hdd, więc trochę to zajmie. Ale jak się okaże, że jak pierwszy zassam to dam info o jakości...
o czym to anime? fajne?
Hmm fajne, nie, genialne... tyle wystarczy:)
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-04-29 13:17:28)
zgadzam sie najlepszy school romans jaki ogladalem szkoda ze nie dokonczyli serii
Na początku roku wyszedł ostatni tom mangi. Może nakręcą dalszy ciąg anime z tej okazji... (sam w to nie wierze)
Sciągnąłem pierwsze dwa epki, jakość dużo leprze niż ten hardek do baki, tylko ten Chińskie softy:P
Sciągnąłem pierwsze dwa epki, jakość dużo leprze niż ten hardek do baki, tylko ten Chińskie softy:P
Zapodaj screenem i jakieś info jakich kodeków użyto. A chińskie softy zawsze mozna sobie wyłączyć (wymuksować - ale juz nie będzie można seedować)
Edit:
@dulu - dziękować, dziękować
faktycznie jakość lepsza, ale różnica w rozmiarze ogromna - i tu na niekorzyść wersji Fosky.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-04-29 22:47:10)
Strony 1