Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Szukam Koi Kaze w angielskim hardsubie, albo angielskie softsuby, Wersja Anime Station na emulu ma strasznie małą popularność, za to jest dużo innych europejskich, a na ANSI tłumaczonych jest tylko 7 odcinków.
Jakieś sugestie? Wszelka pomoc będzie doceniona.
Swoją drogą, jak mi się to uda zdobyć, chętnie pomogę w tłumaczeniu (jakoś to pogodzę z Kimagure orange road)
Bardzo chętnie bym obejrzał to anime z polskimi napisami, ale jak mówisz... jest jak na razie 7 odcinków przetłumaczonych, a romans jak dla mnie zapowiada sie wybornie, poza tym ta wspaniała kreska
Swoja droga mam wydanie anime.fin (jakość bdb)
Torrent (o ile preferujesz sieć torrent)TUTAJ
A co do tłumaczenia, proponuje zagadać z autorem TEGO tematu.
Jeśli chodzi o Koi Kaze to chyba najlepiej z torrenta grupy anime-fin mkv akurat robimy subki te które brakują, 7 epek już skończony po korektach tylko musimy go wrzucić na ANSI a od 8 do 10 muszą korekty przejść bo leżą mi na dysku w wersji beta a za bardzo niema się kto wziąć za korektę... reszta epków skończymy tłumaczyć do końca przyszłego tygodnia zależy czy będziemy mieli czas czy nie
PS. autor sam się odezwał
Ostatnio edytowany przez Night_wolf (2007-04-20 21:21:18)
Wielkie dzieki! Mam połówkę pierwszego odcinka wersji anime.fin, ale otwierałem pod VLC i nie wyświetlały się napisy, więc pomyślałem że to jakiś raw i szukałem dalej. Nie mam jeszcze doświadczenia w grupach funsuberskich, więc anime.fin nic mi nie mówiło. Po waszych sugestiach spróbowałem Media playerem i... niespodzianka. Ta wersja jest popularna, poza tym jest na jakiejś fajnej stronce, więc nie będzie problemu.
Jeszcze raz dzięki
Szukam dobrej duszy która udostępni mi Koi Kaze, może być rmvb. Znikąd nie mogę ściągnąć tego anime (torenty praktycznie martwe, a i linków na RS czy MU niema)
Najlepiej wrzutka na RS/MU
Będę wdzięczny
Strony 1