Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam wszystkich.
Chciałbym dorwać Ergo Proxy ale nie wiem jaki release jest najlepszy (w sumie to zależy mi na tym, żeby były fansuby sensowne i kompletne). Co polecacie, bo jak do tej pory to widzę, że aby mieć całą serię to taki składak z różnych releasów się robi.
Ofc. Shinsen-Subs, ja w większości wypadków. Problem w tym że oni z tym za przeproszeniem pierdzielą się od roku i wydają tak po jednym epku na parę tygodni.
No, ale do którego możesz ściągaj od nich, a potem już według własnego uznania.
Shinsen i nie ma mocnych.
Normalnie ekhemm to bym Wszystkim polecił od polskiej grupy [ubique][okej]
Ale jeśli chcesz pełną serię, to ściągaj od [A-Kraze] - moja ulubiona grupa z zagranicznych.
A najlepiej to kup DVD z zagranicy i mi prześlij
EDIT:Dla mnie najlepsza będzie ta, która zrobi Opening z prawdziwym tekstem tej piosenki ^^
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-04-14 21:48:13)
Ja ściągałem od Ani-Jiyuu(1-14) i Pino-no-Usagi(15-23) i nie narzekam.
Ja mam ergo od A-Kraze i z tych grup co zakończyły ten projekt to imho najlepiej to zrobili.
Z tego co piszecie to chyba spróbuję od A-Kraze (ale avi czy mkv? ) tylko potrzebowałbym komplet napisów do którejś z wersji, jak ktoś ma to poproszę na jar_r[małpa]o2.pl. Z góry dziękuję i dziękuję za szybką pomoc.
Ostatnio edytowany przez jaro_inc (2007-04-14 22:53:14)
Osobiscie też polecę ci Anime-Kraze. Jedna z lepszych grup robiących angielskie fansuby.
EDIT:
No, i moje słowa ci to potwierdzają do końca:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-04-14 23:44:12)
Z tego co piszecie to chyba spróbuję od A-Kraze (ale avi czy mkv? ) tylko potrzebowałbym komplet napisów do którejś z wersji, jak ktoś ma to poproszę na jar_r[małpa]o2.pl. Z góry dziękuję i dziękuję za szybką pomoc.
Emm... napisów żadnych nie mam, ale w Ergo nie ma żadnych reklam przed epkiem, czy po openinngu, więc synchro powinno pasować do wszystkich wersji.
MKV czy AVI - jeśli oglądasz na kompie, to bardziej polecam w MKV.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-04-14 23:52:15)
Strony 1