Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
To ostrzeżenie dla wszystkich co korzystają z K-Lite Mega Codec Pack lub Real Alternative.
Mój brat od czasu do czasu ogląda anime w rmvb [ ja na to patrzeć nie mogę] więc to on to pierwszy zauważył.
Najnowsza wersja KLMCP - 1.70 posiada błąd odtwarzania plików real audio/video.
To samo z najnowszym Real Alternative.
Błąd ten nie występuje na wersji 1.67 [ właśnie do niej wróciłem]. Tylko w starszej wersji musisz sam ustawić parę przydatnych rzeczy [szkoda bo w nowszej jest automatycznie] np. splitter dla mp4 na haaliego a nie gabesta.
Ostrzeżenie to kieruję do ludzi co oglądają animki w tym formacie ze względu na limity, lub wolny transfer i nie mogą sobie pozwolić na animki które ściągają się 4x dłużej przez wielkość pliku.
Zatem nie pobierajcie najnowszej paczki dopóki nie zlikwidują tego błędu
Heh, błąd się powtórzył w Real Alternative v1.7.0
W 1.7.5 zostało to poprawione [downgrade plików real-media]
a teraz z zupełnie innej beczki
Wczoraj "coś" mi wyskoczyło. Ni cholery nie wiem co to. Z kodekami się nie bawiłem i nic nie zmieniałem od 2-3 miesięcy. Pojawia sie to przy niektórych plikach *.mp4 - tylko niektórych.
Wiadomo czego używam Więc nie pytać się.
Nie proszę o radę o zlikwidowanie tego, tylko wyjaśnienie co to jest.
Nie proszę o radę o zlikwidowanie tego, tylko wyjaśnienie co to jest.
Jeśli używasz splittera Haali'ego (najlepiej jaknajnowszy) to wyłącz w nim pokazywanie komunikatów z błędami.
Jeśli używasz splittera Haali'ego (najlepiej jaknajnowszy) to wyłącz w nim pokazywanie komunikatów z błędami.
Odpada, zawsze wyłączam
Zobacz takze jakie masz ustawienia w Explorer integration w Haali.
Tak to jest to. Wyłączyło też podgląd 1 klatki ale niech będzie - b. rzadko z tego korzysta sie. Dzięki.
Strony 1