Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
super super, xP
tylko trzeba bedzie troche poczekac niestety ;/
ale mam nadzieję, że bedzie niezłe
KDE4 ssie
ciekawe co z tego wyjdzie. gra z pewnością sie sprzeda, ale czy będzie dobra?
pięknie mam nadzieje ze to prawda
ja już dawno marzyłem o rpg z serii dragon ball na jakąś lepszą konsole lub pc chociaż tamta z snesa też była fajna
wyobraźcie sobie coś ala final fantasy ale z udziałem postaci z dbz i oczywiście jakaś odrębna nieznana historia zdobywanie doświadczenia nowe ataki przemiany no po prostu świetnie
ale nigdy się chyba nie doczekam
Fajny zabieg - dali screena z innej gry. Przez moment myślałem, że to ma tak wyglądać.
Mam nadzieję, że to będzie shit, bo zrezygnowałem z gier komputerowych i nie chcę, żeby mnie coś takiego kusiło.
wyobraźcie sobie coś ala final fantasy ale z udziałem postaci z dbz i oczywiście jakaś odrębna nieznana historia zdobywanie doświadczenia nowe ataki przemiany no po prostu świetnie
No nie wiem.. wyraźnie jest napisane, że:
"Będzie ona rozgrywać się 200 lat po historii opowiedzianej w mangowym pierwowzorze serialu. O fabule wiadomo tylko tyle, że pewna organizacja przejęła panowanie nad światem, a gracze mają z nią walczyć."
mi to się jakoś nie widzi... ale na pewno wypróbuję jak wyjdzie
napisane jest tez
Premiera gry na rynku japońskim przewidziana jest na 2008 rok, natomiast beta-testy odbędą się tego lata i są zarezerwowane dla graczy z Korei Południowej. Nie wiadomo, czy gra kiedykolwiek trafi na rynek inny niż azjatyckie, w zlokalizowanej wersji,
do tego bedzie to MMO wiec 90% ze bedzie abonament i raczej malo prawdopodobne ze ze gra wyjdzie po za azje rynek gier na podstawie anime/mangi jest w EU/USA raczej niszowy.
ara ara...
Wow, wreszcie jakiś MMORPG na podstawie anime. I biorąc pod uwagę poziom wykonania ostatnio wydanych gier na podstawie DB mogę wnioskować że kiepskie to nie będzie.
a ja wrecz przeciwnie... pozatym duzo jest gier z Grafike alla Mangowa MMORPG wiec... pozatym Jak zawsze bedzie trzeba bulic albo czekasc na Priv Servery
"O fabule wiadomo tylko tyle, że pewna organizacja przejęła panowanie nad światem, a gracze mają z nią walczyć."
ta Armia Czerwonej Wstęgi sie odrodzi lub praprapra wnuk Pilafa to bedzie:D a grać bedziemy grali Dorosłymi Goku Jr. Vegeta Jr i ich dziećmi:D czyli to co było z dopiskiem Jr. ( Son Gohan Jr. Son Goten Jr. Trunks Jr itd:D) no i Genialny Żółw bo on to chyba nieśmiertelny był?
powinni zrobić Dragon Ball Z 2 bo były odcinki jak songo poleciał z tym Bubu szkolic go jest potem GT i niema tych odcinków bo GT jest zryte najlepiej niech zrobią DBZ 2 i puszczą w telewizji na jakimś nowym kanale
jakże trafna uwaga i o jakże pięknej interpunkcji:) Popraw to bo nie da się tego czytać.
Dragon Ball Online rozgrywa się w roku 1000, dokładnie 217 lat po opuszczeniu przez Son Goku 28. Tenkaichi Budokai, by trenować Uuba. Gracz kontroluje jednego z wielu wojowników żyjących w świecie Dragon Balla, którzy szukają Smoczych Kul, trenują do turnieju Tenkaichi Budokai oraz aspirują do miana legendarnego wojownika. Podczas treningu gracz musi zmierzyć się z tragedią, która wydarzyła się na Ziemi.
Ziemia jest pod kontrolą nikczemnej organizacji zwanej Mrocznym Okiem (jap. 闇の目玉, Yami no Medama?), która jest kierowana przez tajemniczą indywidualność. Otrzymując wskazówki od Strażnika Czasu Trunksa (jap. タイム・パトロール・トランクス, Taimur Patorōru Torankusu?), gracz rozpoczyna swą podróż w celu pokonania przeciwnika i uratowania świata, spotykając na swojej drodze innych graczy oraz kontaktując się z obywatelami świata Dragon Ball, włączając w to postacie z oryginalnej serii.
Polska site fanowska http://dbmmo.net/news.php
Oficjalna site http://www.ntl-kk.com/dbo.html
I Beta site gry http://dbo.netmarble.net/main.asp
Sa nawet gameplay'e i podoba mi sie to ze zaczynamy gre jako dziecko i dorastamy ;D cos ala fable ;D:D
Ostatnio edytowany przez Yullow (2009-11-29 12:37:29)
Gra jak każda inna, tyle że w znanym uniwersum, nic więcej. Na filmikach nie wygląda źle, bardziej martwił bym się i poziom graczy i ich jak ze wysoką wyobraźnie, już widze te nicki w stylu SongoSSJ1234 itd.
Ja w to grać nie będę, tego jestem pewien.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Po zobaczeniu ile trzeba się tym bawić stwierdziłem, że poczekam na pozaazjatycką premierę...
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Duzo nie trzeba;D tylko miec kssn ;D I mozna grac;D A czy bedzie jakas wersja usa/eu poczekamy zobaczymy;D
Strony 1