Nie jesteś zalogowany.
Yo znacie jakieś gry PC Naruto albo Dragon Ball pod Windows XP a nie pod zasrany DOS[cholera]?
I love spaghetti but I got shhit on it!
chyba zartujesz naruto na 100% nie ma gierek na pc no jedynie jak bedziesz z emulatora gral :PP:P
z emulatora to pogram sobie... po byku... z fps 10... podziękował. Ale może jednak ktoś coś znajdzie? Albo powie co z tym fantem zrobić - fps 10? Bo po prostu nie da sie grać a ja na emulatorze ps2 nie specialnie sie znam:/ onegaiśmas
mugen Naruto oraz Mugen Dragonball ;p albo mugen Naruto vs Dragonball ;D
i nie ma jeszcze jako takich grywalnych emulatorow PS2 ;p na takie cos sobie poczekamy a przez ten czas lepiej rasowac kompa by moc z owego emu korzystac
ups ;p doczytalem temat ;]
jesli chodzi o PC to mozesz sobie sciagnac moda na quake 3 z dragonballem ;] inaczej faktycznie pozostaja ci emulatory sens i GBA ... do Legend of super Saiyan jest spolszczenie na nesa ;] do nie ktorych dragonow na GBA rowniez, ale jesli chodzi o Naruto to na GBA chyba sa jedynie wersje Japońskie
zawsze jest jeszcze emu PSX ;] na starego szaraka tez byla(y)a wydana gra Naruto ;]
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-03-19 16:52:26)
na emulatorze nes/snes/GBA - tez masz 10fps?
Nie, tylko na ps2 a kompa mam mocnego... p4 3.2 Gh 1Gram, GF FX 7900GT 256mb... no to wtf?;(
zeby grac w gry naruto/bleach/dragon ball bez problemow trzeba sie zaopatrzyc w PS2
nie da się ukryć jedyne gry jakie wyszły na PC są typu mugen w, które chyba każdy grał:P
tak jak powiedział ~diesvindu, jedyny sposób... kupić sobie PS2 albo PS3:)
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-03-19 17:03:27)
nie da się ukryć jedyne gry jakie wyszły na PC są typu mugen w, które chyba każdy grał:P
tak jak powiedział ~diesvindu, jedyny sposób... kupić sobie PS2 albo PS3:)
Lub PSP[baka] Moja rada ściągnij se Quake 3 i poszukaj moda Dragon Ball lub Naruto
jest jakiś mod naruto do q3 ??? ja znam tylko bid for powera do q3 a wiem ze jeszcze jest ajkis mod do half life tylko nie wiem czy do 1 czy do 2
jest jakiś mod naruto do q3 ??? ja znam tylko bid for powera do q3 a wiem ze jeszcze jest jakis mod do half life tylko nie wiem czy do 1 czy do 2
Jeszcze jeszcze pod Half Life pod tytułem Earth Special Forces dobry dość, ale nic nie pobije gierek na Ps2, PsP
z emulatora to pogram sobie... po byku... z fps 10... podziękował. Ale może jednak ktoś coś znajdzie? Albo powie co z tym fantem zrobić - fps 10? Bo po prostu nie da sie grać a ja na emulatorze ps2 nie specialnie sie znam:/ onegaiśmas
no ja polecam naruto na emulator GBA bardziej a
co do emulatora ps2 to raczej nie ale psx owszem a tam z dbz było ze 5 gierek może coś znajdziesz
Na PC to polecam Bit For Power do q3 mod taki i
Earth special forces do half life
no i te Mugeny
nic innego mi nie przychodzi na myśl
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-03-19 19:00:06)
Nie, tylko na ps2 a kompa mam mocnego... p4 3.2 Gh 1Gram, GF FX 7900GT 256mb... no to wtf?;(
Za małó ramu... emulatory żrą ramu dużo.
psycholku kochany trzxeba poszukac tej gierki ale sie napalilem na to !!:D
Ten MMORPG wyjdzie najprawdopodobniej w 2008 roku na PC
http://www.gram.pl/news_8APhHe1_Dragon_ … o_MMO.html
Już ktoś o tym pisał na forum
KM.MUGEN 2 lub KM.MUGEN 3 słyszałem o tych mugenach ale coś znaleźć nie mogę ma ktoś linka ^^
Jeli nadal ktos szuka, to moze Dragon Ball Z vs Naruto, Bleach vs Naruto albo Dragon Ball Z vs Naruto Shippuden ? : )
Ostatnio edytowany przez Su. (2018-10-24 13:59:50)
Łopata to już chyba za mało
Ostatnio edytowany przez Pitbull01 (2017-01-07 15:44:45)