Nie jesteś zalogowany.
Witam, sciagam wlasnie odcinki DB z torrenta http://www.btmon.com/Other/Unsorted/Dra … 3.html.Mam juz odcinki 1-59 i sa to odcinki w wydaniu Aanime-Extreme. Odcninki 1-13 jest to ocenzurowany DUB a odcinki 14-153 sa juz w dualu. Interesuje mnie czy odcinki 14-153 tez sa ocenzurowane? Zaczalem juz sciagac nieocenzurowana wersje odcinkow 1-13 i nie wiem czy ciagnac calosc od nowa:/ Dzieki za pomoc.
Moze ktos zna jakies cenzuralne sceny z epow 14-59?
Przeciez dokladnie opisalem moj problem. Czytaj dokladniej! Wszystkie odcinki w tym torrencie sa grupy anime-xtreme. Wiem juz ze odcinki 1-13 (dub) sa ocenzurowane) i pytam czy reszta odcinkow (dual) jest juz uncut czy tez sa z cenzura? Wiem co to anidb i tam nie ma info na temat cenzury wersji od anime-xtreme.
Sorki ale wydaje mi sie ze jest to dosyc czytelnie napisane. Chyba ze pomyliles "Unsorted" z "Uncensored" . Z Anidb.net:
Censored
Unknown / does not apply
Tu link: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … &fid=22836 Wiec raczej nie ma takiego info.
BTW: dzieki za odpowiedz ;]
Albo ja nie umiem szukac albo tam nie ma info na temat cenzury w epach 14-153:/ Chyba ze "Unknown / does not apply" znaczy ze nie nie ma cenzury co jest bardzo mozliwe
Ostatnio edytowany przez kaykay (2007-03-11 21:55:06)
Na to nie zwrocilem uwagi. Ciagle sie uczymy ;]
Na to nie zwrocilem uwagi. Ciagle sie uczymy ;]
No to na przyszłość trochę więcej poczytaj.
kaykay napisał:Na to nie zwrocilem uwagi. Ciagle sie uczymy ;]
No to na przyszłość trochę więcej poczytaj.
To tu jest jakies faq odnosnie znaczkow na anidb.net?
Lompi napisał:kaykay napisał:Na to nie zwrocilem uwagi. Ciagle sie uczymy ;]
No to na przyszłość trochę więcej poczytaj.To tu jest jakies faq odnosnie znaczkow na anidb.net?
wystarczyło najechać na ten znaczek to by ci się pokazało 'file is censored'...
kaykay napisał:Lompi napisał:kaykay napisał:Na to nie zwrocilem uwagi. Ciagle sie uczymy ;]
No to na przyszłość trochę więcej poczytaj.To tu jest jakies faq odnosnie znaczkow na anidb.net?
wystarczyło najechać na ten znaczek to by ci się pokazało 'file is censored'...
Sorki ale nie znalem tak dobrze anidb.net
Przykladowo klikam na "+" przy 20 ep. dragon balla i przy polskiej wersji mam "cen" a na przyklad przy grupie "AE" mam juz "unc". Przy grupie "AX" nie ma zadnego znaczka. Jak to jest? Wersja od AX jest jakas posrednia?