Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Do sprawdzenia tego tytułu zachęciły mnie pozytywne opinie na temat tej Mangi, jakie znalazłem w internecie. Tak więc postanowiłem zakupić całą serię Mangi od wydawnictwa Waneko i jestem w 100% zadowolony!
Manga bardzo mi się podobała. Łączy ona w sobie nieprzeciętnie świetny humor z bardzo ciekawym romansem, a każda z postaci ma własny wyróżniający się charakter i sposób bycia. Kreska Yazawy Ai również bardzo przypadła mi do gustu i bardzo dobrze oddawała emocje bohaterów. Pierwszy raz też spotkałem się z Mangą, w której jednym z głównych wątków jest moda. Mówi nam także o tym, że powinniśmy robić w życiu to co nas naprawdę interesuje i sprawia, że czujemy się tym usatysfakcjonowani, a nie postępować zgodnie z czekiwaniami innych.
A co Wy sądzicie o tej Mandze?
Według mnie bardzo fajna manga :)Uczy także tolerancji.
Kreska Yazawy Ai również bardzo przypadła mi do gustu i bardzo dobrze oddawała emocje bohaterów.
na początku miałem problemy z przyzwyczajeniem się, ale z czasem jakoś poszło
poźniej kreska tak mi się spodobała, że skombinowałem pierwsze trzy tomy NANY
nie zawiodłem się
gorrąco polecam i to i to
KDE4 ssie
Mi też się bardzo podobała , właśnie ze względu na modę, tylko że tomiki pożyczają ode mnie jedynie koleżanki
:P
Ne temat fabuły się nie wypowiadam, ale kreska mnie od razu odrzuciła jak tylko okładkę zobaczyłem, a jak przejrzałem kilka stron to mi się jeszcze mniej spodobała.
Deshirey napisał:Kreska Yazawy Ai również bardzo przypadła mi do gustu i bardzo dobrze oddawała emocje bohaterów.
na początku miałem problemy z przyzwyczajeniem się, ale z czasem jakoś poszło
![]()
poźniej kreska tak mi się spodobała, że skombinowałem pierwsze trzy tomy NANY![]()
nie zawiodłem się![]()
gorrąco polecam i to i to
Ja właśnie mam zamiar ściągnąć sobie skany NANY, od grupy skanlacyjnej Mangapolis Platinum. Widziałem też, że w Empiku można zamówić ten tytuł z zagranicy w języku niemieckim lub angielskim. Z chęcią poczytam kolejną Mangę Pani Yazawy Ai i Anime do tego jeszcze wychodzi.
Ne temat fabuły się nie wypowiadam, ale kreska mnie od razu odrzuciła jak tylko okładkę zobaczyłem, a jak przejrzałem kilka stron to mi się jeszcze mniej spodobała.
Fakt faktem, kreska Yazawy Ai różni się trochę od innych Mang. Ale to też zależy od tego jak to komu przypadnie do gustu. Mi osobiście bardzo się podobała.
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2007-02-26 19:07:46)
Strony 1