Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Mam nastepujace pytanie, interesują mnie oryginalne loga anime, np. z serialu Wolf's Rain. Czy jest mozliwosc sciagniecia takowego logo np. w formacie CDR lub EPS? Czy istnieje takowa baza logotypow anime?
Pozdrawiam!
co to jest logo ?
ara ara...
napisz do mnie na gg (3805524). bawię się w wynajdywanie obrazków w super jakości, a potem je przerabiam na wektory (a potem u siebie w pracy wrzucam na koszulki Wolf's Rain gdzieś na dysku mam :] i jak chcesz, moge znaleźć/zrobić z innych anime (dysponuję tabletem graficznym, ułatwia sprawę)
Chodzi mu chyba o takie logo co jest w czołówce anime. Ja niestety nie wiem gdzie same loga można pobrać.
pobrać raczej się nie da. ale trochę zabawy Corel PhotoPaintem, Corel Trace, na koniec CorelDraw...
proście, jak będę miał chwilę, porobię wam takie "loga" :]
Nie wiem jak inaczej moznaby bylo nazwac litery ktore pojawiaja sie w czolowce anime zapowiadajace jego tytul No chyba logo:)
Tak czy inaczej dziekuje za odpowiedzi, odzywam sie na gadu, takowe loga m.in. przydadza sie na koszulke
Nazwa prawidłowa to "logotyp". Od loga różni się tym, że ma w sobie litery. Przykładem loga jest znaczek nike, adidas itp.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony 1