#1 2007-02-15 00:58:33

nazghoul
Użytkownik

Czy powinniśmy zacząć się bać?

Co o tym sądzicie:  http://masterplanthemovie.com/ ?

Coś na rzeczy jednak jest, bo swego czasu było głośno o współpracy Google z CIA.

#2 2007-02-15 02:32:51

Kilgur
Użytkownik

Odp: Czy powinniśmy zacząć się bać?

teoria spiskowa smile jak mawial moj koles "sa rzeczy ze nikt nie zaprzeczy" smile prawda czy falsz z gogle nie zamierzam przestac kozysta smile

ara ara...

#3 2007-02-15 02:37:52

Quithe
Użytkownik

A świstak siedzi i zawija je w sreberka xD

A tak na marginesie, fajnie zrobione.

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#4 2007-02-15 04:45:20

songoku
Użytkownik

Nie tyle wspolpracy, co google archiwizujac, co kto z jakiego IP poszukuje, korzystajac z ich wyszukiwarki. Podejrzewam, ze do celow marketingowych (nie wiem jak to sie ma do zgodnosci z prawem) te informacje sa gromadzone i zapisywane (nie wiem jaki czas leza w pamieci serwerow) i do nich wlasnie CIA chcialo sie dostac.
podobno zgody nie dostali, ale kto to wie... W koncu to USA tam to wywiad ma dost. do wszystkiego oczkod
Natomiast nic nie slyszalem o zadnym tajniaku pracujacym w google jezor

BTW Ja rowniez nie zamierzam rezygnowac z google, a ze tam sobie pare crackow sciagne dziennie, gierek i pare animal-sex filmow oraz czasami porozmawiam z b-Ladenem, to chyba mnie nie posadza, co? szalony

#5 2007-02-15 07:57:48

themic
Użytkownik

taa.. w myśl twierdzenia:
"Dajcie mi człowieka a paragraf na niego znajdę"...
Jak będą chcieli mnie posadzić to i tak i tak mnie posadzą...
Ale na razie nie mam się czym martwić...(tak długo, jak długo będę płacił podatki) jezor

Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)

#6 2007-02-15 08:53:45

Mavet
Użytkownik

kaszana jakich malo co prawda kij wie co oni tam robia ;P ale ja na szczescie nie mam GMailu ;D

#7 2007-02-15 10:21:34

WhiteDevil
Użytkownik

Zgodze się z jednym bardzo ładnie zrobione smile_big .

#8 2007-02-15 11:05:26

Beavis
Zbanowany

Świetna animacja slina pomysł z głową.

To prawda, że Google współpracuje z administracją USA - jakiś czas temu było głośno, gdy firma przyznała się do oficjalnej udostępniania informacji o swoich klientach. Pewnie inne wyszukiwarki czy największe portale też tak robią, ale nie chcą się przyznać do tego faktu oczkod
U nas w kraju była ustawa (nie wiem czy weszła w życie), żeby operatory telefonii komórkowych archaizowali na okres 5 lat wiadomości SMS, niby w celu bezpieczeństwa...

Wydaje mi się, że przyszłość nie wygląda za ciekawie patrząc na ten kierunek działań. Internet może stać się wcale nie taki anonimowy...

papa

#9 2007-02-15 12:26:07

opcy
Użytkownik

Niezłe smile przyznam się że wcale mnie treść nie dziwi, jak ktoś wspominał wcześniej było już to wczesniej wiadomo, poza tym ze względu na to że wiele osób kożystać może z jednego kompa informacje typu kto co na necie robi mogą nie być trafne, a ci do prywatnosci e-maili... cóż wiadmo że ktos bez problemu może je przeglądać chociażby jakiś haker który włamie ci się na kompa (nawet jeśli masz zabezpieczenia to jednak to jest tak jak z kradzieżami samochodów, jeśli ktoś się uprze i będzie miał zdolności to się i tak włamie).
Rozwiązanie: nie trzymajcie nic kompromitującego w formie elektronicznej smile

To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład smile

#10 2007-02-15 12:54:05

Bekon
Użytkownik

Bardzo fajna animacja, smile nic mnie nie dziwi, a Opcy ma racje, jak biedzie trzeba to i tak się włamią, nawet format dysku nie nie pomorze, wszak wiadomo, że czasami da się odzyskać, dane nawet sądząc ze już ich nie ma... smile

BTW.
Szkoda mi tylko ludzi, którzy czytają moją poczęte, bo pisze okropnie jezor co bardziej nerwowi pewnie zawalu dostają, jak widzą te wszystkie orty... smile_big

#11 2007-02-16 00:56:36

fuchikoma
Użytkownik

teoretycznie to jakby możliwe, ale praktycznie to aż tyle swoich danych
w google nie zostawiam, żeby się martwić smile

tak czy inaczej, dla kolesi od animacji i dźwięku
wielki
8fe99df6458dd773.jpg

Stopka forum

© Animesub.info 2025