Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Niewiem jak wiele osob slucha tutaj gothica, ale polecam ta plyte kazdemu kto lubi niebanalne brzmienie, i bardzo specyficzny wokal, plyta jest poprostu super mam nadzi8eje ze obi nie wtraci swoich 3 na temat w ktorym nie siedzi
ara ara...
A ja polecam Ophidian Wheel Septic Flesh. Żadna nowość, ale po prostu dobrze wspominam ten album.
Powiem tak: słucham całkowicie innego rodzaju muzyki, ale Therion akurat jest jedną z niewielu takich kapel które trzymam na dysku. Rzeczywiście są warci polecenia. Mój ulubiony kawałek?? To Mega Therion
"Skazany na zajebistość"
Coz jesli chodzi o symfoniczny metal to wymataja rzadza i w ogole, w koncu to wlasnie Therion zapoczatkowal ten "pod" gatunek ;>
Nom, nowa płytka Theriona daje rade :> szczególnie tytułowy kawałek "Gothic Kabbalah" i "Adulruna redivivia"
W przyszłym tygodniu grają w Krakowie i Warszawie
Pierwszy kawałek rewelacyjny - inne takie sobie.
P.S.
Przy pierwszych płytach jakos bardziej sie starali.
Sporo osób Gothica słucha:) Ja bardziej przepadam za Blackiem lub Deathem:) z Gothica polecam The sins of thy beloved- Lake of sorrow, Perpetual desolation. Fajne plytki i Crematory też całkiem mi sie podoba:) Jak na fana cieższej muzy to chyba nie sa złe kapele:)
Ostatnio edytowany przez Zeus (2007-02-10 19:50:32)
Najlepszy zespół gotycki na jaki trafiłem w ostatnich latach to "Tobias Sammet's Avantasia". Od paru miesiecy wciaz nie opuszcza mnie "The Metal Opera".
Najlepszy zespół gotycki na jaki trafiłem w ostatnich latach to "Tobias Sammet's Avantasia". Od paru miesiecy wciaz nie opuszcza mnie "The Metal Opera".
Od kiedy Avantasia to zespół gotycki?
I tak Haggard wymiata na całej linii
Strony 1