Nie jesteś zalogowany.
dzis nabylem creative muvo tx 128 za oszalamiajaca cene 3 zł i sciaglem najnowszy Firmware 1.23.03e i tu kapa nie wiem jak go zainstalowac szukałem po sieci czy cosik jest ale to co tam pisze nie dziala u mnie Gdy uruchamiam Firmware wyskakuje okno i szuka szuka i szuka. Czy ktos wie jak to zrobic?
"Gdy uruchamiam firmware" nie kminie? Po prostu ściągasz soft/firmware i plik *.exe włączasz, a nie poprzez windowsowe wyszukiwanie z cd/bazy Windowsa ;[ Może coś knocę (z pewnością, gdyby było to takie proste...), ale najwyżej mnie 15 osób poprawi
A w ogóle, co ten firmware ci zmienia? Daje lepszą jakość dźwięku czy jak? Ja jadę na 1gb muvo i żadnego softu nie instalowałem, jest wszystko cacy.
Ostatnio edytowany przez madafaka (2007-02-09 22:28:55)
Kurde, ja też chcę mp-trókę za 3 zeta . A firmwara nie ma po co instalować, i tak ci to prawie nic nie da.
http://forum.mp3store.pl/index.php?showtopic=5043robilem jak gosc mowi i nic. Mam ta mp3 od qmpla i on wczesniej softa zmienial i mu to dalo poprawe dzwieku i glosnosc. Tyle ze nowszego softa chcialem ....
Ostatnio edytowany przez Michaello (2007-02-09 22:56:29)
te muvo tx mają tendencje do padania z powodu firmware'u, w moim padł pokilku miechach, siostry po 2 latach.
pomaga wlasnie instalacja nowego softu