Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Once Upon a Time in Japan: Earth
co o tym sądzicie ja już się doczekać nie moge , ważne by nie było krzaczków :)
Ty to zawsze coś ciekawego wygrzebiesz. Jakby ktokolwiek, cokolwiek wiedział odnośnie tej gry, to niech koniecznie napisze.
Taaak Jesli tylko beda jakies informacje na temat terminu wydania to prosze, pisz Osobiscie jestem wielkim fanem przygodowek a jak cala trylogia ma sie dziac w Japonii to chyba bedzie dla mnie szczyt szczescia
Dzięki za info. Uwielbiam takie gry ("Simon the Sorcerer" rządzi;))
mnie jedno martwi jezeli to jest grafika na podstawach disneya to mozemy sie rozczarowac ... wymagania ...
~szefu: Krzaczków nie będzie. Nawet na screenach widać angielskie suby. A ponadto produkcja nie jest japońska tylko teksańska. Co samo za siebie mówi.
~mavet: Jakie wymagania? Czego? Do statycznych teł 2D? Żartujesz chyba...
Inne "samuraje":
Gry Online: Samurai Warrior
http://www.gry-on-line.com/index.php?st … f&gry=3637
i Samurais Blood Wazabits Vengeance - Stage 2
http://www.gry-on-line.com/index.php?st … f&gry=4370
Odnoszę się do zapowiedzi, która była w Gameranking.
Produkcją zajmie się Abborado Studios. Ponoć Once Upon a Time in Japan: Earth tworzą ludzie związanie wcześniej z Disneyem i "kilkoma" japońskimi studiami animacji. Głównym bohaterem ma być niejaki Zenjiro, który wcześniej za nim latał za swoim panem, zakochał się w córce szoguna. Wynikiem tej miłości było dziecko, które gdzieś zniknęło po 16 latach wraz z matką. Zenjiro chce teraz wynagrodzić te wszystkie lata rodzinie i ją odnależć. Przy czym, nie rozstaje się z kataną i wakizashi oraz rozwiązuje zagadki jak to w przygodówkach...
Może znów trafi się nam przygodówka na miarę Syberii, albo Najdłuższej podróży w naszych ulubionych klimatach japońskich...
Ostatnio edytowany przez ivelios (2007-05-05 11:30:32)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
chcialbym zeby bylo jak najwiecej walk i krwawych scen :X
chcialbym zeby bylo jak najwiecej walk i krwawych scen :X
Cóż, w takich przygodówkach wątpie, żeby krew lała się hektolitrami, ale pewnie honoru japońskiego nie braknie.(czyt. sepukuu i inne fajne rzeczy[los])
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Może być fajnie, już nie moge sie doczekać.
Strony 1