Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
muffindomain przenosi anime na megaupload
Nie znoszę megauploadu tam mi idzie tak wolno
Dlaczego, czy nie mogli wybrać czegoś innego niż megaupload?
Tragedia dosłownie! Mam nadzieję że chociaż pliki które dotychczas były na ftp na nim zostaną, bo ściąganie plików z MU to to dla mnie ostateczność z której korzystam dopiero wtedy, gdy nie ma ich nawet na torrentach.
hmm najprociej będzie zapytać u nich forum...
Bšd przeczytać newsa z którego wynika iż jest to tymczasowo...
[cytuj='muffindomain.com']January 11 2007 (Kraga-kun): Hi peoples! Good news for you guys. I found a new server for the website, but we still have to test it to see if it actually works properly. You know? You're with 10.000 people downloading daily, so it's not easy to find a server that doesn't crash within the hour.. So the coming days we'll start uploading some files onto it and see how it goes. Have fun![/quote]
Z tego newsa wynika, że planujš przesiadkę na nowy serwer więc 'CHYBA' faktycznie linki do MU sš tylko tymczasowe...
Gdy ja wchodze na muffindomain.com no niektóre serie są już na megaupload ale ja wejdziecie na ftp://194.71.11.70/pub/tv+movies/anime- … omain.com/ to można pobierać normalnie
A nie czytałem. Dzięki, bo juz się bałem.
Mój post był spowodowany szokiem, jakiego doznałem
Gdy ja wchodze na muffindomain.com no niektóre serie są już na megaupload ale ja wejdziecie na ftp://194.71.11.70/pub/tv+movies/anime- … omain.com/ to można pobierać normalnie
Już nie można:(.
Calkowicie server zmieniaja, wiec poki co nic sie od nich nie sciagnie poza tymi megauploadowanymi :/
Jeśli chcecie zobaczyc coś konkretnego w tym temacie pogadajcie z Laurą.
Kiedys była mowa ze zmieniają server jednak jednak zmiana miała miejsce dobra pare tygodni temu. Możliwe wiec ze przykonali sie o błednym wyborze i postanowili zaoszczedzic kase poprzez wykupienie konta na i umieszczanie serii na MU.
Jednak MU utrudnia zycie ludzią. Moze wiec warto było by podsunąć im jakiś szybki, bezproblemowy i długotrwale przetrzymujacy pliki serv?
Strony 1