Nie jesteś zalogowany.
Witam, przez ostatnie kilka dni probuje przypomnieć sobie tytuł pewnego filmu. Jest to film duński, a fabuła jest mniej więcej taka, ze mąż ojciec, zakochuje sie w młodej dziewczynie. Moze ktos wie co to za film więcej nie pamiętam z fabuły bo ogl go dawno. Nie jest to stary film, leciał kiedyś na Canal+.Jesli ktos wie co to za film, niech podeśle tytuł na Pm, albo napisze tu:) Bede wdzięczny za pomoc:)
Ostatnio edytowany przez Zeus (2007-01-09 01:26:27)
Lol, toś podał szczegóły xD Na pewno sporo jest takich filmów, nawet w Danii
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
American Beauty, ale to nie duński.
American Beauty, ale to nie duński.
Zeszły tydzień, bodajże środa, oglądałem:D, film jest genialny:D
Ostatnio edytowany przez white_diem (2007-01-09 03:30:35)
[ot]
z genialnych filmów to bym polecił
"Looking for Alibrandi", ale niestety nigdzie nie ma polskich napisów,
a australijski angielski brzmi cokolwiek niezrozumiale.
mam nadzieję, że TVP puści to kiedyś ponownie
[/ot]
a co do duńskich filmów, to może na iMDb poszukaj,
sądzę, że duńczycy to aż tyle milionów filmów nie robią,
żeby nie szło się do tego dokopać.
Myślę, że to... "Gang Olsena", to chyba będzie to
"Nocny strażnik" (ten oryginalny, duński, NIE amerykański remake). Tylko że to thriller o nekrofilu... Hmmm... Wobec tego może "Pusher", którego nadała w Polsce jakaś stacja telewizyjna pt. "Dealer"?
No wiec przypomniałem sobie wiecej szczegółów, koles zakochał sie w tej młodej dziewczynie wynajmował jej mieszkanie chyba w Kopenhadze, jego zona sie o Tym dowiedzial, tylko nie pamietam tytułu, cos z miłoscia, super film duński, ale ni chu..jak sie dokładnie nazywał:)
Ostatnio edytowany przez Zeus (2007-01-09 14:42:23)
art of the devil
To miałbyć film duński:) I nie było tam rozlewu krwi, taki dramat, z miłoscia w tle, bardzo fajny, ogl go 2 razy na C+, ale lata temu i teraz go poszukuje:)
Może to Rekonstrukcja
Blisko ale to nie to cos w tym klimacie:) tez szukam na Film webie, ale tam tego tyle jest:p