Nie jesteś zalogowany.
LoL zmień przeglądarke, polecam Operę
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
SprĂłbuj tÄ i tÄ , i wybierz tÄ ktĂłra ci siÄ bardziej spodoba (chociaĹź ja polecam Firefox'a bo ma masÄ Ĺwietnych rozszerzeĹ).
Wedłu mnie także Firefox ale wypróbuj obie. Internet (s)explorer odpada w przedbiegach
"Skazany na zajebistość"
a ja polecam opere bo nie potrzeba do niej rozszerzen, wszystko ma w sobie i działa o niebo szybciej niz FF
a IE... szkoda gadac, dziwie sie ze jeszcze ktoś wogóle korzysta z tej szopki
...ale oczywiście szanujemy takie decyzje
Ostatnio edytowany przez Cain (2006-11-01 23:50:07)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Przed chwilą na własne oczy widziałem kompa, w którym IE jest jedyną przeglądarką. Znam człowieka, który tego używa (podobnie jak Windows Media Playera).
Mam taki problemik bo gdy chce sobie wejść na anidb.net to mi sie kurde coś takiego pokazuje ehhhhjak wezme zapisz to sie zgrywa plik tekstowy.
Proszę o pomoc.[placze]
OMG! W czym ty siedzisz? I FireFox i Opera są super. Ostatnio przeważa u mnie FF. W Operze się lepiej ściąga.
KURCZE!!! A może by tak połączyć te dwie przeglądarki? Dla mnie obie są za[baka]ste
a IE... szkoda gadac, dziwie sie ze jeszcze ktoś wogóle korzysta z tej szopki
...ale oczywiście szanujemy takie decyzje
Niestety znam sporo takich ludzi... porażka.
a ja polecam opere bo nie potrzeba do niej rozszerzen, wszystko ma w sobie i działa o niebo szybciej niz FF
Ja żadnej nie polecę bardziej, bo obie są świetne A najnowsza wersja Opery, czyli 9.02 troszkę zamula[zly]
Albo inaczej... POLECAM ZAINSTALOWANIE OBYDWÓCH
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-02 00:52:10)
a czym się wam podoba firefox??????????? albo opera? ja korzystam z firefoxa bo musze:P blokuje okienka a nie mam antywira:P a wchodze czasem na stronki...:P ale gdyby nie to to bym nie korzystal z tego wolal bym IE:P
Mam taki problemik bo gdy chce sobie wejść na anidb.net to mi sie kurde coś takiego pokazuje ehhhhjak wezme zapisz to sie zgrywa plik tekstowy.
Proszę o pomoc.[placze]
Wina IE na 100% Niewazna nawet jaką nakładkę masz zainstlowaną. Moj brat na Maxthonie miał identyczny problem, ja na FF nie Problem sam zniknął po 2 tygodniach. Przez ten czas korzystał z FF
(podobnie jak Windows Media Playera).
Ja uzywam WMP Nic nie mam do tego programu. Wersja 9.0 (wbudowana w XP) jest w porządku, znakomicie nadaje sie do playlist - ten pasek po prawej stronie i struktura drzewa (pliki, foldery). Do oglądania AMV i teledysków wszelkiej maści idealnie się nadaje.
A mi zdarza się skorzystać z windowsowej przeglądarki slajdów, ponieważ (w odróżnieniu od ACDSee) ładnie przeskalowuje obrazki do niższej rozdzielczości (co w przypadku komiksów ma niebagatelne znaczenie). Tym niemniej WMP śmierdzi od interfejsu począwszy.
A mi zdarza się skorzystać z windowsowej przeglądarki slajdów, ponieważ (w odróżnieniu od ACDSee) ładnie przeskalowuje obrazki do niższej rozdzielczości (co w przypadku komiksów ma niebagatelne znaczenie). Tym niemniej WMP śmierdzi od interfejsu począwszy.
Co kto woli, akurat do komiksów to tylko CDisplay się nadaje
Możliwe. Nie znam. Tak czy owak - czytanie komiksów i książek z ekranu to bida.
Przed chwilą na własne oczy widziałem kompa, w którym IE jest jedyną przeglądarką. Znam człowieka, który tego używa (podobnie jak Windows Media Playera).
Obi, ja mam takich ludzi u siebie w bloku, wiem, bo z własnej dobrej woli chodziłem tam do nich i im "naprawiałem" komputery, ktoś tam lubi wchodzić na XXX, a że ma IE to i wirusy ma:P i ileż ja tam razy byłem, żeby te wirusy usunąć, bo ludzie nie wiedzieli co się dzieje, a komp za tydzień już był cały zaje?any i tylko format należało zrobić.
Sprawa przeglądarki zaś wygladała tak, że nakłaniałem i to ile razy "zmieńcie przeglądarke, (do kumpla) zmień przeglądarke na Opere" zainstalowałem mu, a jego stwierdzenie? "hmm, gupia ona jest, wole IE" to ja mu "ale IE to szajs i bedziesz miał wirusów pełno, to ten mi na to "ale ja bardziej lubie IE" i jak tu przekonać człowieka xD
Ja IE używam tylko w skrajnych wypadkach, a wmp? wmp nie, bo mi komputer wiesza xD
only Winamp, foobar or vlc media player
Podłącze się tutaj. Czy ostatnio ktoś z was miał problem z dostaniem się na anidb? Jakoś od wczoraj nie mogę wejść na tą stronkę.
Od kilku dni jest niedostępne...
"yes we are down, stop asking. waiting for local server guy to check the webserver. temp solution: http://anidb1.anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=main"
nie działa na zadnej przeglądarce niestety..