Nie jesteś zalogowany.
http://www.frappr.com/ansi1
Pod tym linkiem mozna umiescic swoje miejsce zamieszkania, dzieki czemu latwiej jest zobaczyc z kim mozna sie wymienic, badz spotkac sie na jakis "soczek"
Oczywiscie tez mozna zaznaczyc miejsca konwentow.
Ps. Dlaczego ansi1 a nie ansi? Bo te 2 bylo juz zajete .
nudzi ci sie i zakladasz nie potrzebne watki. ponizej odnosnik do watku na ANSI.
Miasta - wymiana
ps. prosze niech moderatorzy usunal ten watek lub go zamkna bo to do niczego nie prowadzi. a jak chcesz sobie popatrzec na mape polski to wez ta analogowa albo wez tu i sam sprawdz gdzie bedzie blizej do napicia sie "soczku" Mapa.
Ostatnio edytowany przez shinma (2006-09-09 16:04:13)
No włanśnie czemu się czepiasz ta mapka fajnie wygląda. Poza tym nie chodzi tu tylko o chęć wymiany ale także spotkania czysyo toważyskie.
Mi to tam w zasadzie obojętne ale pomysł niezły choć nie idealny tzn. nie ma problemu z odnalezieniem się kto jest skąd bo pisze to po prawej u dołu ale jezeli patrzec tylko na mapke to jest to raczej niemożliwe bo konta się na siedzie prawie nakładają.
ja zrobilem mapke fanow SH w tym serwisie
Fajny mykas. Pomysł wg mnie conajmniej ciekawy.
JUĹť JESTEM;)
ja tez:)
Bardzo fajne takie coś ))))
Mi tylko cos nie chce wyswietlac avatar.
ej a jak sie tam wlogowac zeby zmienic lokacje np. na swoją dzielnice? jest tam takie dologowania ale ja zadnego hasla nie mam. pomocy
Mnie też już można znaleźćna mapce. Jak ktoś się chce ze mną spotkaćto kontakty macie tutaj.
Nizłego mają tam chata
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-09-09 22:35:20)
Fajny pomysł, też tam jestem
BDW, jeżeli admin się zgodzi, można umieścić linka do tej strony w dziale "linki" ANSI
Pozdrawiam
Tez sie dodalem ale niestety z mojej okolicy to jestem osamotniony
I tak prawie wszyscy mają podane miejsca zamieszkania w profilach na ANSI, ale co tam, fajne to nawet
No i po sprawie - reprezentant ze Szczytna już na swoim miejscu.
A tak w ogóle, to czyżby ~Freeman powrócił na ojczyzny łono.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
No i voila dodałam i siebie... No to już są 3 dziewczyny na mapie...